Увійти

Щоденний експрес: граємо коефіцієнт 3,36

17:11, 25 Листопада 2021
Київ Пасажирський
Підписатися на експерта Читати в повній версії

У сьогоднішньому двійнику зазирнемо до Туреччини та Іспанії. «Істанбул Башакшехір» зробив правильні висновки із провального минулого сезону. Стамбульці нині на ходу і мають вдома спокійно брати три бали проти новачка Суперліги «Алтая». «Атлетік» чотири тури поспіль без перемог. Баски вдома будуть з усіх сил штурмувати захисні редути «Гранади», повинні скористатися перевагою по стандартам. Граємо експрес із коефіцієнтом 3,36.

Поділитися:

«Істанбул Башакшехір» – «Алтай»

Стамбульський клуб цього сезону нарешті повернувся до звичних для себе результатів. Нагадаю, що минулої першості тогорічний чемпіон Туреччини ледь не вилетів із еліти. Нарешті «Помаранчеві» демонструють відмінні результати. Безпрограшна серія «Башакшехіра» наразі налічує шість матчів поспіль – виключно одні перемоги. Вдома колектив Ердінча Созера теж п’ять ігор у ряд обіграє своїх суперників. До заповітної ТОП-4 рукою подати.

«Алтай» стартував сенсаційно круто у Суперлізі. Зухвалий новачок навіть лідирував деякий час, але потім брак досвіду та відсутність необхідного класу виконавців почали вилазити на гору. Наразі «Чорно-білі» шість турів у ряд без перемог, програвши п’ять дуелей. При цьому в гостях «Алтай» стабільно пропускає від значно досвідченіших опонентів мінімум двічі, спромігшись обіграти лише явного аутсайдера нинішньої першості «Різеспор» (2:1).

«Істанбул Башакшехір» реально наразі на ходу. Стамбульці у попередніх важливих дербі обіграли і «Бешикташ» (3:2), і «Фенербахче» (2:0). «Алтай» навпаки на спаді перед зимовою паузою. Без суттєвих кадрових підсилень новачку Суперліги буде складно утриматися на плаву. Ставлю на перемогу фаворита за коефіцієнт 1,76 від БК Marathonbet.

«Атлетік» – «Гранада»

Давненько баски не вигравали у Прімері. Вдома перед цим «Атлетік» несподівано поступився «Кадісу» (0:1), чим неприємно вразив власних фанатів. Колектив із Більбао перебуває на близькій відстані до ТОП-6. Щоб не мати проблем надалі, потрібно користатися фірмовим контролем та тиском на «Сан Мамесі» проти таких команд, як «Гранада», аби брати три бали до скарбнички.

«Гранада» була розбита «Реалом» 1:4 у крайньому турі. Ця поразка відправила «Червоно-білих» до сусідів з «Ельче», які вже у зоні вильоту. Поки минулорічний деб’ютант Ліги Європи може мріяти виключно за збереження прописки в Ла Лізі, не більше. Команда то непогана, але через свою відкриту стратегію гри частенько отримує купу проблем.

Очікується виграш басків, але мотивація андердога може цьому завадити. Зате «Атлетік» повинен скористатися своїми крутими статистичними показниками по кутовим ударам. Дійсно, «Леви» у середньому вдома виконують 8 корнерів за матч, мають один із найкращих показників у Прімері. У крайніх домашніх поєдинках вони подавали мінімум 6 кутових. Варто перевірити позицію «інд. тотал кутових «Атлетіка» більше 6» за коефіцієнт 1,91.

Експрес: Програш
Турецька Суперліга, 14-й тур
19:00/26 лис
«Істанбул Башакшехір» – «Алтай»
Прімера, 15-й тур
22:00/26 лис
«Атлетік» – «Гранада»
Підсумковий
к:

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Прімеру, Прогнози на турецьку Суперлігу, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
17:11, 25 Листопада 2021
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
17:11, 25 Листопада 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
17:11, 25 Листопада 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
17:11, 25 Листопада 2021
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
17:11, 25 Листопада 2021
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
17:11, 25 Листопада 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія