Увійти

Щоденний експрес: граємо коефіцієнт 2,95

10:06, 13 Червня 2022
Київ Пасажирський
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Заключні матчі 4-го туру в Дивізіоні «А». Сьогодні пропоную підтримати команди, які оступилися минулого разу. Вдома Англія налаштовується на перший тріумф в групі проти гостей з Угорщини, а Бельгія вирушає до Польщі за важливими балами у гонці-переслідування за лідерством. Граємо експрес із коефіцієнтом 2,95.

Поділитися:

Англія – Угорщина

«Три леви» щось не демонструють поки свій характер та впевненість. Крайня мирова проти Італії (0:0) зовсім не відповідала матчу-повторенню фіналу Євро-2020. Наразі колектив Гарета Саутгейта без перемог. Сьогодні особлива гра – шанс вперше набрати три бали, шанс помститися угорцям за те сенсаційне фіаско 0:1 в Будапешті, шанс покинути останню сходинку в групі.

А от команда Марко Россі не зупиняється приємно дивувати. Угорцям вдалося вдома розписати мирову 1:1 з Німеччиною. Дійсно, мало хто очікував від наших сусідів таких вдалих результатів у «групі смерті». Все ж, колись ця казка має добігти до свого логічного завершення. Вдруге шокувати Англію вже у її лігві, навряд чи до снаги гостям, як мені здається.

Англія провела потрібну ротацію з італійцями. Поява у старті Кейна, Саки чи Беллінгема сьогодні напрошується. Сподіваюся, що «Три леви» нарешті вистрілять, і зроблять це впевнено. Для двійника пропоную перевірити розхідний маркет «інд. тотал Англії більше 2» за коефіцієнт 1,87 від БК Marathonbet з шансом на повернення.

Польща – Бельгія

Минуле фіаско 1:6 від Бельгії добряче сколихнуло «Кадру». Вдома Польща намагатиметься помститися. Звісно ж, сили команд кардинально різняться, але нині важко вгадати стартові склади від тренерів. Як би не було, але наші сусіди вміють стримувати навали фаворитів. Це вони чудово довели в крайньому виїзді на полі Нідерландів (2:2).

Бельгія не змогла обіграти у гостях Уельс (1:1), допустившись фатальної помилки під занавіс гри. Колектив Роберто Мартінеса тепер прагне повторного тріумфу над поляками, що дозволить відкинути «Кадру» з хвоста переслідування по очкам. Передбачаю появу зі старту Азара, Лукаку та Салемакерса. З підбором виконавців у гостей проблем нема ніяких.

Пропоную повірити у клас гостей. Бельгія не планує йти у відпустку без потрібного запасу очок, мотивація обійти Нідерланди аналогічно нікуди не зникла. Додамо до нашого двійника розхідну позицію «перемога Бельгії з форою (0)» за коефіцієнт 1,58.

Експрес: Програш
Ліга Націй, Дивізіон А, 4-й тур
21:45/14 чер
Англія – Угорщина
Ліга Націй, Дивізіон А, 4-й тур
21:45/14 чер
Польща – Бельгія
Підсумковий
к:

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Лігу націй, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
10:06, 13 Червня 2022
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
10:06, 13 Червня 2022
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
10:06, 13 Червня 2022
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
10:06, 13 Червня 2022
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
10:06, 13 Червня 2022
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
10:06, 13 Червня 2022
Коментарі
Написати коментар
Повна версія