Увійти

«Сельта» – «Барселона». Прогноз Максима Гіленка

18:09, 21 Вересня 2015
Максим Гіленко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Якщо брати не історію, а нинішні справи у Примері, то центральним матч п’ятого туру відбудеться на стадіоні «Балаїдос». Сельта, у якої 10 очок, прийматиме «Барселону», яка поки йде без втрат – 12 пунктів. Прогноз на матч дає експерт «Рейтингу Букмекерів» Максим Гіленко.

Поділитися:

Суарес зголоднів до голів

Ординар: Програш
Чемпіонат Іспанії
21:00/23 вер
«Сельта» - «Барселона»

У грі «Барселони» проти «Леванте» нам лише трохи не пощастило, аби виграти ставку із форою +3 на «Леванте». Втім, там усе могло повернутися у будь-який бік, але гол Мессі на останніх секундах змусив вдовольнитися розходом.

Тепер же «Барса» їде в гості до значно міцнішої «Сельти». Але якраз тут передматчеві розклади, як на мене, свідчать про ймовірну серйозну перевагу каталонців. «Сельта» щойно вдало відіграла в гостях проти «Севільї». Перемога далася підопічним Едуардо Беріццо непросто. Проваливши перший тайм, по перерві «Севілья» влаштувала супернику дуже спекотні 45 хвилин. Футболісти з Віго відбилися, витративши чимало сил. Та ще й червону картку отримав провідний правий захисник «Сельти» Джонні Кастро, який тепер проти «Барси» не зіграє.

Натомість кілька лідерів каталонського клубу у грі з «Леванте» відпочили – Суарес, Іньєста, Альба. Ймовірна також ротація між Бартрою та Матьйо, а також між Алвесом та Сержі Роберто. Отож «Барселона» має виглядати значно свіжішою, тим більше їй очки втрачати не можна. Для «Сельти» ж значно апетитніше виглядає суботній гостьовий поєдинок проти «Ейбара» – на нього також потрібно зберегти сили.

Чиста перемога «Барселони» розцінюється мізерним коефіцієнтом 1,50. Спробуємо підвищити його ставкою на гол Луїса Суареса – уругваєць якраз відпочив проти «Леванте» і зголоднів до забитих м’ячів. Ставка «Гол Луїса Суареса і «Барселона» переможе» має коефіцієнт 2,45.

Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на Прімеру
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
18:09, 21 Вересня 2015
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
18:09, 21 Вересня 2015
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
18:09, 21 Вересня 2015
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
18:09, 21 Вересня 2015
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
18:09, 21 Вересня 2015
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
18:09, 21 Вересня 2015
Коментарі
Написати коментар
Повна версія