Увійти

Ризик дня. «Карпати» – «Зоря»: «Леви» не програють

13:08, 24 Серпня 2019
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Продовжуємо стежити за матчами п’ятого туру рідненької УПЛ. Сьогодні наша рубрика робить ставку на господарів, які не є фаворитами дуелі проти «Зорі». Все ж, перевага рідного поля та втома гравців «Зорі» може зіграти на руку гравцям «Карпат». Граємо ризикований ординар із коефіцієнтом 2.69.

Поділитися:

«Карпати» розпочали новий сезон під керівництвом Олександра Чижевського двома поразками головним фаворитам ліги. «Леви» спочатку 0:2 поступилися «Динамо», а потім 0:3 програли «Шахтарю». Далі була мирова 1:1 проти «Маріуполя» і нарешті впевнена перемога 3:1 над «Олімпіком» у більшості.

«Зоря» після вдалого старту сезону вже програла дві гри у ряд. Поразка «Олександрі» у гостях 1:2 була першим дзвіночком. А нещодавнє фіаско у Барселоні 1:3 від «Еспаньйола» підтвердило втому підопічних Віктора Скрипника. Дійсно, луганська команда серед усіх представників УПЛ має найнавантаженішій графік. Про це навіть писав у своєму пості в Facebook ген.директор «Зорі» Сергій Рафаїлов: «Розумію, після бійки кулаками не махають. Але не можу не задати одне питання. Чому матч між «Маріуполем» і «Динамо» перенесли, а гру «Зорі» – ні. Врятувати хотіли «Маріуполь», ну що, врятували? А «Динамо»? Хоча у цих команд кількість зіграних матчів до того моменту було в два рази менше, ніж у «Зорі».

Так, зрозуміти критику УПЛ генеральним директором луганської команди можна. На «Зорю» після виснажливого матчу проти каталонців, особливо провального другого тайму, очікував дальній переліт із Барселони, а потім знову виїзна гра проти «Карпат», які точно будуть у кращій фізичній формі. Крім того, у Львові на 17:00 синоптики обіцяють спеку +27-28 градусів.

Непроста очікується гра для обох колективів. Все ж, ми хочемо скористатися недооцінкою «Левів» з-боку букмекерів. За позицію «перемога «Карпат» із форою (0)» БК «Марафон» пропонує нам розкішний коефіцієнт 2.69 – те що треба для рубрики «Ризик дня».

Ординар: Програш
УПЛ, 5-й тур
17:00/25 сер
«Карпати» – «Зоря»
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на УПЛ, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
Коко Гауфф – Даяна Ястремська: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
13:08, 24 Серпня 2019
Фелікс Оже-Альяссім – Адріан Маннаріно: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
13:08, 24 Серпня 2019
Вікторія Азаренко – Сара Соррібес-Тормо: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
13:08, 24 Серпня 2019
«Атлетіко» – «Атлетік»: прогноз і ставка | У басків немає права на помилку
13:08, 24 Серпня 2019
«Астон Вілла» – «Челсі»: прогноз і ставка | «Леви» закріплять за собою місце в топ-4
13:08, 24 Серпня 2019
«Лас-Пальмас» – «Жирона»: прогноз і ставка | Чиясь серія обірветься
13:08, 24 Серпня 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія