Увійти

Ризик дня. «Боруссія» Дортмунд – «Шальке»: перший двобій українців у «Рурському дербі»

23:11, 24 Листопада 2017
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Рур – промисловий центр Німеччини. Населення цього конгломерату переважно складалося з робочого класу. Завдяки цій безпосередності зародилося одне з найгарячіших дербі Бундесліги. І вперше за обидві команди одночасно грають найкращі українські гравці. Рубрика «Ризик дня» сподівається побачити спекотний матч і пропонує вам скористатися цікавими варіантами на цей двобій.

Поділитися:

Історія дербі розпочалась 3 травня 1925 року, перемогою «Шальке» з рахунком 4:2. Гельзенкірхенці виграли всі три матчі в період протистоянь з 1925 по 1927 рік. Команди більше не зустрічалися до 1936 року. Сучасна історія «Рурського дербі» є досить цікавою, адже перевагу останнім часом мають саме дортмундці. Ще один цікавий факт: у 1998 році в Гельзенкірхені на матчі Німеччина – Нідерланди місцеві фани співали пісні лише про «Шальке», ігноруючи інтереси збірної. Після цього федерація намагається не проводити ігри в цьому місті.

Від невеличкого екскурсу з історії перейдемо безпосередньо до суботнього матчу. Українські вболівальники особливо з нетерпінням будуть чекати на появу в старті Ярмоленка та Коноплянки. Цікаво, хто з наших проявить себе краще? До командних справ. «Боруссія» не виграє у Бундеслізі з тридцятого вересня! Поєдинок проти «Шальке» може стати останнім для Боса в якості головного тренера дортмундців. Це прекрасно розуміє сам наставник і гравці команди, які пообіцяли нарешті виправити ситуацію. Це не рядова гра чемпіонату, а дербі. «Шальке» також це розуміє, тому буде грати виключно на перемогу. У гельзенкірхенців гра йде останнім часом, вони не програють у останніх шести матчах і посідають друге місце в турнірці.

За таких умов слід очікувати на забиті м’ячі та на картки. Гру буде обслуговувати скандальний Деніз Айтекін. Цей рефері відомий своїми частими помилками, а «Боруссія» добре пам’ятає його по програній домашній грі проти «РБ Лейпцига». Тоді Айтекін поставив «ліве» пенальті у ворота господарів та вилучив Папастатопулоса, а самі дортмундці програли 2:3. Крім того, у останніх десяти матчах Деніз показав аж сім червоних карток, поставив шість пенальті та видав 39 попереджень! І його ставлять судити найгарячіше дербі Німеччини, уявляєте?))

Звідси моя перша ставка із розділу #YourOdds (ставка на замовлення) від БК William Hill «обидві заб’ють і кожна команда отримає більше 1 картки» за коефіцієнт 3.30 (треба мінімум по 2 картки кожної команди). Також відразу беремо позицію «тотал ЖК більше 5» від Bet365 за 1.975. В останніх 5-ти очних битвах в середньому було показано 5.25 ЖК. Ну і чергове замовлення у британського букмекера, який за позицію «у матчі буде вилучення чи пенальті» дав мені коефіцієнт 2.55.

Ординар: Виграш
Бундесліга, 13-й тур
16:30/25 лис
Боруссия Дортмунд — Шальке
Ординар: Виграш
Бундесліга, 13-й тур
16:30/25 лис
Боруссия Дортмунд — Шальке
Ординар: Виграш
Бундесліга, 13-й тур
16:30/25 лис
Боруссия Дортмунд — Шальке
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Бундеслігу, чемпіонат Німеччини, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
23:11, 24 Листопада 2017
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
23:11, 24 Листопада 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
23:11, 24 Листопада 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
23:11, 24 Листопада 2017
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
23:11, 24 Листопада 2017
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
23:11, 24 Листопада 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія