Увійти

«РБ Лейпциг» – «ПСЖ»: прогноз і ставка. «Бики» прагнуть реваншу

14:11, 3 Листопада 2020
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Того сезону саме парижани не пустили «Биків» до фіналу Ліги чемпіонів, обігравши їх 3:0. Тепер у підопічних Юліана Нагелсманна є відмінна нагода взяти реванш, адже гості вирушили до Німеччини із серйозними кадровими втратами. Пропоную зіграти цікавий ординар із коефіцієнтом 1.81.

Поділитися:

Навіть не пригадаю, коли востаннє «РБ Лейпциг» не забивав дві гри поспіль. Схоже, таке трапилося вперше із «Биками» за цілий календарний рік. Дійсно, фатальний провал у другому таймі від «Манчестер Юнайтед» (0:5) перейшов у фіаско від «Боруссії» Менхенгладбах (0:1). Обидві зустрічі «Бики» грали у гостях. Сьогодні нарешті домашній матч. Вдома «РБ Лейпциг» має забивну серію із п’яти ігор поспіль. Більше того, зазвичай господарі реалізовують власні моменти у стартові 45’ хвилин, вмикаючи шалений пресинг флангами на своїх суперників.

Сьогодні офіційний сайт «ПСЖ» оголосив заявку на двобій. Поза грою опинилися Мбаппе, Неймар, Ікарді, Дракслер і Верраті. Дуже серйозні втрати у лінії нападу. Крім того, в обороні парижани теж вразливі, якщо пригадати домашній матч з «МЮ» (1:2), особливо при власних обрізках у позиційних нападах. Колектив Томаса Тухеля в обох очних поєдинках із «РБ Лейпцигом» має вирішити долю другої путівки до плей-оф, як на мене. Через це прогнозую непростий двобій для парижан. Знову доведеться сподіватися на талант Мойзе Кіна попереду і досвід Ді Марії.

Мотивація «РБ Лейпцига» обіграти і вперше нарешті забити «ПСЖ» буде зашкалювати. Німецька дружина особливо небезпечна на власній арені. Помічаємо відсутність серйозних кадрових втрат у стані господарів, на відміну від гостей. Проаналізувавши статистику останніх поєдинків «Биків», пропоную звернути увагу на маркет «тотал голів «РБ Лейцпиг» з 1 по 75 хвилину більше 1» за коефіцієнт 1.81 з шансом на розхід від БК Marathonbet. Дана позиція була виграшною у 80% домашніх дуелей «Die Bullen» цього сезону.

Ординар: Виграш
Ліга чемпіонів, 3-й тур
22:00/4 лис
«РБ Лейпциг» – «ПСЖ»
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Лігу чемпіонів 2023/2024, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Барселона» – «Валенсія»: прогноз і ставка Максима Гіленка
14:11, 3 Листопада 2020
«Барселона» – «Валенсія»: прогноз і ставка Роберто Моралеса
14:11, 3 Листопада 2020
«Дженоа» – «Кальярі»: прогноз і ставка Максима Гіленка
14:11, 3 Листопада 2020
«Бетіс» – «Севілья»: прогноз і ставка | Пристрасті закипатимуть з кожною хвилиною
14:11, 3 Листопада 2020
Анастасія Павлюченкова – Дар’я Касаткіна: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
14:11, 3 Листопада 2020
«Тоттенхем» – «Арсенал»: прогноз і ставки | Чемпіонську інтригу буде збережено
14:11, 3 Листопада 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія