Увійти

Рафаель Надаль – Кей Нісікорі. Прогноз Ганни Чакветадзе

13:03, 18 Березня 2016
Ганна Чакветадзе
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Відома тенісистка, екс-п’ята ракетка світу, яка завоювала 8 титулів на різних турнірах WTA, коментатор телеканалу «Євроспорт», експерт «Рейтингу Букмекерів» Ганна Чакветадзе спрогнозувала матч Рафаель Надаль – Кей Нісікорі в чвертьфіналі чоловічого турніру серії Masters в Індіан-Веллс. Матч пройде ввечері в п’ятницю. Наш експерт вважає, що в майбутній зустрічі буде досить серйозна боротьба.

Поділитися:

Надаль ледве виповз з матчу проти Саші Звєрєва. Важко було іспанцеві, довелося грати на максимумі, в третьому сеті все було на грані. Але Надаль поки що проходить своїх суперників більше на характері, гра його дуже непоказне враження справляє, на жаль.

Стосовно Нісікорі, то тут, звичайно, був важкий матч проти Джона Ізнера. У першому сеті американець просто прибив японця, але той зумів зібратися і виграв два поспіль тай-брейка у Ізнера. А це дуже серйозне досягнення, мало кому вдається обіграти Джона двічі поспіль на тай-брейках на швидкому покритті. Нісікорі зміг.

Чесно кажучи, думала, Надаля виставлятимуть фаворитом, але ні – фаворитом вважають японського тенісиста, і це ускладнює завдання. Кей виграв у Надаля всього один раз – в їх останньому матчі в минулому році в Канаді. З розгромним рахунком переміг Нісікорі, але тоді Надаль був готовий ще гірше, ніж зараз. На цьому тижні видно, що Надаль не дуже хороший, багато що йому не вдається, але сил вистачає, щоб з усіма зав’язати боротьбу. Та й Нісікорі поки не виглядає дуже вже переконливо, багато у нього помарок в грі.

На мій погляд, швидко цей матч не закінчиться. Надаль з усіма бореться. З Вердаско трохи простіше вийшло, але і там у другому сеті був тай-брейк, який іспанець виграв 11:9. З огляду на те, що в особистих зустрічах велика перевага у Надаля – 7:1, я не думаю, що психологічно Нісікорі буде легко. Він може виграти, але навряд чи в двох сетах. На цьому турнірі він з усіма бореться, якщо не брати до уваги Кукушкіна, який був вимотаний матчем з Джоковичем в Кубку Девіса. Чотири останніх сети на цьому турнірі Нісікорі виграв на тай-брейках, в боротьбі.

Я припущу, що в матчі буде більше 22,5 гейма.

Ординар: Програш
Турнір ATP. Masters. Індіан-Веллс. Чвертьфінал
21:00/18 бер
Рафаель Надаль - Кей Нісікорі
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на теніс
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
13:03, 18 Березня 2016
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
13:03, 18 Березня 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
13:03, 18 Березня 2016
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
13:03, 18 Березня 2016
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
13:03, 18 Березня 2016
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
13:03, 18 Березня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія