Увійти

Прогноз. «Вашингтон» – «Клівленд»: «Кавальєрс» зупинять «Чаклунів»

13:02, 6 Лютого 2017
Юрій Дзюбенко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

В рамках регулярного сезону Національної баскетбольної Асоціації «Клівленд Кавальєрс» приїде в гості до «Вашингтон Візардз». Чинному чемпіону цілком під силу перервати серію домашніх перемог «Чаклунів».

Поділитися:

Складний матч належить провести «Клівленду», який лише в минулій зустрічі перервав серію з трьох виїзних поразок поспіль, однак якщо брати до уваги і домашні матчі, то після неприємного відрізка з шести поразок у восьми зустрічах, зараз діє серія з чотирьох вікторій в п’яти матчах. До того ж гра «Кавалеристів» значно продуктивніша, ніж кілька тижнів тому.

У минулій зустрічі з «Нікс» не грав Кайрі Ірвінг, але очікується, що він повернеться на паркет. У відмінних кондиціях Кевін Лав, а Джеймс як завжди на висоті. Однак не варто забувати, що суперником буде команда, яка з 6 грудня не поступалася в рідних стінах. «Вашингтон» виграв 17 поспіль домашніх матчів і сім поспіль з урахуванням виїзних битв.

Команда Скотта Брукса зараз діє в бойовому складі, причому всі гравці стартової п’ятірки знаходяться на куражі. У минулій зустрічі проти «Нью-Орлеана» «Чаклуни» обмежили суперника вісьмома очками у четвертій чверті, завершивши матч ривком 15-0. «Вашингтон» вміє, і буде чинити опір, однак якраз «Клівленд» здатний зупинити спурт Джона Волла і компанії.

«Кавальєрс» не тільки виграли у Вашингтоні в поточному сезоні, коли у «Візардз» була явна криза, але і в цілому взяли верх в семи з останніх дев’яти гостьових очних боїв. У матчі проти сильних суперників Джеймс і компанія вміють правильно налаштуватися, та й в цілому на виїзді пора грати значно впевненіше. У цій зустрічі варто придивитися до перемоги гостей.

Ординар: Виграш
НБА 2016/2017
02:00/7 лют
«Вашингтон» - «Клівленд»
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на баскетбол, Прогнози на НБА
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
13:02, 6 Лютого 2017
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
13:02, 6 Лютого 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
13:02, 6 Лютого 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
13:02, 6 Лютого 2017
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
13:02, 6 Лютого 2017
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
13:02, 6 Лютого 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія