Увійти

Прогноз і ставка. «Ліверпуль» – «Генк»: чи здатні бельгійці уникнути розгрому?

23:11, 4 Листопада 2019
Наталя Касьянова
Підписатися на експерта Читати в повній версії

5 листопада розпочнеться четвертий тур групового раунду Ліги чемпіонів. В квартеті Е між собою зіграють «Ліверпуль» та «Генк». «Рейтинг Букмекерів» пропонує хоч трохи повірити в бельгійську команду.

Поділитися:

«Ліверпуль» в шаленому темпі мчить до нових титулів та досягнень. Омріяний титул чемпіона англійської Прем’єр-ліги цього сезону може стати дійсністю, проте попереду ще дуже багато перешкод. Головна з них очікує на «Червоних» вже найближчої неділі – поєдинок проти «Манчестер Сіті». Враховуючи графік команди та навантаження на футболістів, Клопп повинен дати відпочинок основним гравцям в матчі проти «Генку».

Два тижні назад «Ліверпуль» без проблем здолав бельгійців з рахунком 1-4. Англійці пропустили необов’язковий гол, проте продемонстрували вбивчу реалізацію своїх моментів. Основна задача на матч-відповідь – здобути перемогу, заощадивши при цьому сили та уникаючи можливих травм.

«Генк» був знищений «Ліверпулем» та «Зальцбургом» (6-2), проте зумів не пропустити в домашньому матчі проти «Наполі» (0-0). Якщо «Магістри» хоч у мріях розраховують здобути очки на «Енфілді», потрібно всією командою окопатися у власній штрафній та сподіватися на диво. Грати у відкритий футбол проти хлопців Клоппа – гірше за самогубство.

У мене немає сумнівів щодо переможця цього матчу, питання лише у кількості та різниці забитих м’ячів. Гра може складатися за різними сценаріями, передбачити які просто неможливо. «Ліверпуль» з великою ймовірністю виграє перший тайм, проте бельгійцям повинно вистачити сил не пропустити за 45 хвилин більше двох голів. Отже, П1+ТМ(2,5) у першій половині зустрічі за коефіцієнт 1,81.

Ординар: Програш
Ліга чемпіонів
22:00/5 лис
«Ліверпуль» - «Генк»
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Лігу чемпіонів 2023/2024, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Форталеза» – «Васку да Гама»: прогноз і ставка Роберто Моралеса
23:11, 4 Листопада 2019
«Марсель» – «Аталанта»: прогноз і ставка Юрія Шевченка
23:11, 4 Листопада 2019
Щоденний експрес: граємо коефіцієнт 3,44
23:11, 4 Листопада 2019
«Рома» – «Байєр»: прогноз і ставка Максима Гіленка
23:11, 4 Листопада 2019
«Фіорентина» – «Брюгге»: прогноз і ставка Максима Гіленка
23:11, 4 Листопада 2019
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка Максима Гіленка
23:11, 4 Листопада 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія