Увійти

Прогноз Favbet на фінал національного відбору до Євробачення 2017

14:02, 25 Лютого 2017
Рейтинг Букмекерів
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Український національний відбір на Євробачення підійшов до своєї логічної кульмінації – фіналу. Сильні вокалістки TAYANNA і ILLARIA, стильні і загадкові MELOVIN і ROZHDEN, одна з найпопулярніших рок-груп країни O.Torvald і сенсація відбору – Сальто Назад. Хто з них буде представляти Україну на Євробаченні?

Поділитися:

Компанія Favbet однією з перших дала лінію на фінал. І якщо ви і так збираєтеся дивитися концерт, і вже заздалегідь визначилися з фаворитами, то чому б на них не поставити? Так дивитися набагато цікавіше. Спробуємо розібратися, у кого ж найкращі шанси стати переможцем і представляти Україну на Євробаченні.

На відміну від попередніх прогнозів, тут ми не будемо оцінювати пісні зі своєї дзвіниці. В даному випадку єдине, що має значення – це те, скільки балів віддадуть фіналістам судді, а скільки глядачі. Благо, інформації після перших трьох півфіналів було накопичено цілком достатньо. Але спершу варто ще раз переглянути виступи всіх фіналістів.

MELOVIN – 2.35

TAYANNA – 2.7

O.Torvald – 6.0

ROZHDEN – 25.0

ILLARIA – 30.0

Сальто Назад – 60.0

Як бачимо, букмекери продовжують бачити фаворитами Меловіна, Таянну і O.Torvald. І це досить дивно. У півфіналах вони також недооцінювали Рождена, Іларію і Сальто Назад, але пройшли  саме вони. Згадаймо, як це було

1 півфінал
TAYANNA – 15 балів (7 судді + 8 глядачі)
Сальто Назад – 14 балів (8 судді + 6 глядачі)

2 півфінал
ILLARIA – 15 (7 + 8)
ROZHDEN – 13 (8 + 5)

3 півфінал
O.Torvald – 14 (7 + 7)
MELOVIN – 13 (5 + 8)

Виходимо з того, що в фіналі розклад залишиться колишнім і у глядачів і у суддів. Тобто той, хто був вище в конкретній парі, той і буде вище в фіналі. Тобто умовно кажучи TAYANNA отримав від глядачів більше, ніж Сальто Назад, але менше від суддів.

Глядачі

Костянтин Меладзе заявив, що третій фінал був найпопулярнішим і надійшло найбільше голосів за учасників саме в ньому. MELOVIN виграв цей півфінал в глядацькому голосуванні, а з огляду на його популярність серед 14-річних дівчаток, можна практично не сумніватися, що він виграє глядацьке голосування і в фіналі.

Також однозначно високо у глядачів буде TAYANNA. Більшість жінок від 25 до 60 років віддадуть свої голоси саме їй. Решта жінок, напевно, проголосують за Іларію. Вона виграла другий півфінал, але там, справедливості заради, конкуренція була не найвища. Втім, обійти її можуть і O.Torvald. Одна з найпопулярніших рок-груп країни користується великою популярністю у молоді. І хоча вона і програла за глядацьким голосуванням Меловіну, O.Torvald в глядацькому голосуванні все одно повинен бути високо.

На жаль, Рождена і Сальто Назад в глядацькому голосуванні приготовлена роль аутсайдерів. Все таки досить специфічна музика. Фанк і реггі в Україні, звичайно, мають свою аудиторію, але не дуже численну. Загалом, підведемо підсумки. Можна практично не сумніватися, що глядачі розподілять свої голоси так:

1. MELOVIN – 6
2. TAYANNA – 5
3. O.Torvald – 4
4. ILLARIA – 3
5. Сальто Назад – 2
6. ROZHDEN – 1

Дивлячись на очікуване голосування глядачів, стають зрозумілі коефіцієнти від букмекерів. АЛЕ! Фішка в тому, що голосування суддів може дати абсолютно протилежний результат. І тут для більш глибоко аналізу треба розглянути кожного суддю окремо.

Андрій Данилко

Найбільш прямолінійний з трьох суддів, говорить все як думає і не підбирає слова. Свій принцип він висловив досить чітко – «Я за будь-який жанр, крім нудного». Данилко виступає відверто проти класичних вокальних поп-балад, вважаючи їх абсолютно шаблонними. А це значить, що TAYANNA і ILLARIA однозначно отримають від нього два нижчих бала. До групи O.Torvald у нього ставлення позитивне, але в цілому досить нейтральне («відносно групи O.Torvald я скоріше спостерігач» (с)). Так що, швидше за все, хлопцям Данилко віддасть четверте місце. І Сальто, і Рожден, і Меловін отримали від нього схвальні відгуки. Але якщо Данилко буде послідовний і буде голосувати за найбільш свіжий і оригінальний номер, то максимальний бал від нього отримають Сальто назад.

Разом:
1. Сальто Назад – 6
2. MELOVIN – 5
3. ROZHDEN – 4
4. O.Torvald – 3
5. ILLARIA – 2
6. TAYANNA – 1

Джамала

У чому можна практично не сумніватися, так це в тому, що Джамала останні два місця віддасть Рождену та Меловіну. У півфіналах вона їх не сильно гнобила, але при цьому наголошувала недоліки і недоліки саме з точки зору вокалу. Справедливості заради, в цьому вона трохи розбирається. З цієї ж причини можна припустити і 4-е місце від неї для Таянни. Але якщо та виконає свою пісню ідеально, то, можливо, Джамала і перегляне оцінку їй в бік підвищення. Всіх інших трьох учасників вона оцінила дуже високо. І тут доведеться трохи пограти у відгадайку. Але склалося враження, що найбільше враження на неї справив виступ О.Торвальда, особливо момент з пострілом. Здається, йому вона і віддасть перше місце.

Разом:

1. O.Torvald – 6
2. Сальто назад – 5
3. ILLARIA – 4
4. TAYANNА – 3
5. ROZHDEN – 2
6. MELOVIN – 1

Костянтин Меладзе

Найскладніше передбачити голосування Костянтина Меладзе. Кожного з 6 фіналістів він у своїх коментарях в тій чи іншій мірі хвалив. І все ж здалося, що більше всіх він хвалив Іларію та Рождена і навіть прямо закликав глядачів голосувати за них. Також варто пам’ятати, що Меладзе оцінює конкурсантів саме з точки зору того, у кого найкращі шанси зайняти високе місце вже в фіналі Євробачення. Також він неодноразово заявляв, що третій півфінал він вважає найсильнішим. І хоча там він поставив на перше місце Кадная, але і О.Торвальда, і Меловіна він оцінив добре, і вони також наберуть достатньо високі бали. Відповідно, Таянна і Сальто виявляться в аутсайдерах просто тому, що когось треба ставити на останні місця. Таянна занадто шаблонна, а Сальто Назад навпаки – надто неформатні. А Меладзе хоче знайти золоту середину.

Разом:

1. ILLARIA – 6
2. ROZHDEN – 5
3. O.Torvald – 4
4. MELOVIN – 3
5. TAYANNА – 2
6. Сальто Назад – 1

Підсумувавши голосування суддів, виходить така картина.

СУДДІ. ПІДСУМКИ

1. O.Torvald – 13 (3 + 6 + 4) = 6 балів
2. ILLARIA – 12 (2 + 4 + 6) = 5 балів
3. Сальто Назад – 12 (6 + 5 + 1) = 4 бали
4. MELOVIN – 10 (5 + 2 + 3) = 3 бали
5. ROZHDEN – 10 (4 + 1 + 5) = 2 бали
6. TAYANNА – 6 (1 + 3 + 2) = 1 бал

Як бачимо, лідери серед глядачів, Меловін і Таянна, навряд чи наберуть багато балів від суддів і це завадить їм перемогти.

Підіб’ємо остаточні результати:

1. O.Torvald = 6 (судді) + 4 (глядачі) = 10 балів
2. MELOVIN = 3 (судді) + 6 (глядачі) = 9 балів
3. ILLARIA = 5 (судді) + 3 (глядачі) = 8 балів
4. TAYANNА = 1 (судді) + 5 (глядачі) = 6 балів
5. Сальто Назад = 4 (судді) + 2 (глядачі) = 6 балів
6. ROZHDEN = 2 (судді) + 1 (глядачі) = 3 бали

Як бачимо, різниця між глядачами і суддями повинна привести до того, що перемогу здобуде O.Torvald і Україну на Євробачення вперше представлятиме рок-група. Меловін буде близько, але низька оцінка від Джамали потягне його вниз. А тому найбільш вигідно виглядає ставка на O.Torvald за коефіцієнт 6.0. Основну суму варто поставити саме на них. Також можна трішки перестрахуватися і поставити маленькі суми на Іларію та Сальто назад. Навряд чи вони виграють, але не поставити на них за величезні коефіцієнти 30.0 і 60.0 було б нерозумно. Успіхів!

Ординар: Виграш
Євробачення 2017. Україна. Національний відбір
19:00/25 лют
Хто представлятиме Україну на Євробаченні?
Ординар: Програш
Євробачення 2017. Україна. Національний відбір
19:00/25 лют
Хто представлятиме Україну на Євробаченні?
Ординар: Програш
Євробачення 2017. Україна. Національний відбір
19:00/25 лют
Хто представлятиме Україну на Євробаченні?
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Інші прогнози на неосновні види спорту
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка Максима Гіленка
14:02, 25 Лютого 2017
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
14:02, 25 Лютого 2017
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
14:02, 25 Лютого 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
14:02, 25 Лютого 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
14:02, 25 Лютого 2017
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:02, 25 Лютого 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія