Увійти

Прогноз. «Бостон» – «Чикаго»: «Буллз» чинитимуть опір

14:04, 16 Квітня 2017
Юрій Дзюбенко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

В рамках першого раунду плей-оф Східної конференції «Бостон Селтікс» в першому матчі серії прийме на своєму полі «Чикаго Буллз». «Бики» завдяки досвіду ключових гравців зможуть дати бій «Кельтам».

Поділитися:

«Чикаго» нерівно пройшов весь регулярний сезон. Однак команда Фреда Хойберга досить вдало грала проти грандів, і у «Бостона» зуміла виграти два домашні поєдинки. До ігор плей-оф «Бики» підходять в бойовому складі. Всі ключові гравці в строю і готові творити сенсацію, будучи аутсайдерами цього протистояння. Проте Дуейн Вейд і Реджон Рондо, які в своїх кар’єрах саме в плей-оф показували свої найвидатніші досягнення можуть бути козирями в рукаві Хойберга.

Однак, як зазвичай, доля підкинула неприємності в стан фаворита. Напередодні стало відомо про смерть рідної сестри Айзая Томаса, лідера «Бостона», який є ключовим виконавцем у своїй команді. Без нього швидкість атак, продуктивність нападу і вірогідність камбеків знижується в рази. Проте повідомляється, що Томас все ж зіграє в цій битві, хоча всім добре відомо, в якому пригніченому стані він буде перебувати, як і вся його команда.

Цілком ймовірно, що така подія може стати визначальним фактором в цій битві. «Бостон» поза всяких сумнівів психологічно надламаний. Грати яскраво, емоційно навряд чи вийде, а от суперник намагатиметься вчепитися в опонента. Не виключено, що господарі все ж зможуть дотиснути «Чикаго», але без опору Джиммі Батлер і компанія не здадуться, тому в даному випадку варто придивитися до ставки на гостей з форою (+6,5).

Нагадаємо, що «Чикаго» на виїзді виграв три з останніх п’яти боїв, але з більшою різницею в рахунку поступився лише раз в минулих восьми виїзних поєдинках. У той же час «Бостон» навіть при бойовому складі не балував своїх уболівальників переконливими перемогами навіть проти аутсайдерів.

Ординар: Виграш
НБА. Плей-офф. Пеший раунд. Перша гра
01:30/17 кві
«Бостон» - «Чикаго»
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на баскетбол, Прогнози на НБА
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
Щоденний експрес: граємо коефіцієнт 4,30
14:04, 16 Квітня 2017
«Рома» – «Байєр»: прогноз і ставка Максима Гіленка
14:04, 16 Квітня 2017
«Фіорентина» – «Брюгге»: прогноз і ставка Максима Гіленка
14:04, 16 Квітня 2017
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка Максима Гіленка
14:04, 16 Квітня 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Гіленка
14:04, 16 Квітня 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка
14:04, 16 Квітня 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія