Увійти

Прогноз. Біатлон. Жіноча гонка з масовим стартом у Рупольдингу

10:01, 14 Січня 2018
Максим Калякін
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Жіноча гонка з масовим стартом закриває програму Кубка світу в німецькому Рупольдінгу. Анастасія Меркушина і Франциска Хільдебранд не програють на вогневих рубежах Ванессі Хінц і Дарії Домрачевої відповідно.

Поділитися:

Сьогодні Анастасія Меркушина святкує свій 23-й день народження! Передаємо наші щирі вітання, і в якості подарунка граємо Настю проти Ванесси Хінц.

Щось зламалося в німецькому механізмі Хінц, яка вже не виглядає в останніх гонках переконливо. Доказом стала її заміна в естафеті на Пройсс, адже обергофську вона відверто провалила, заїхавши на штрафне коло. В індивідуальній гонці Рупольдінгу було три хиби, що також забагато. Потрібно продовжувати боротися за місце в олімпійській четвірці, але, схоже, зараз у Ванесси настав деякий спад, і доведеться відкласти цю справу до наступного тижня.

Меркушина інколи продовжує здійснювати дитячі помилки на рубежах, з огляду на відсутність достатнього досвіду, але тим не менше залишається класним снайпером. Єдиний свій мас-старт вона пробігла на чемпіонаті світу в Хохфільцені, де показала себе дуже непогано, завершивши з одним колом на 14-му місці. Безумовно, ногами українка буде програвати, і ставити «вище» важко, а от зате на стрільбищі вона мало кому поступиться.

І знову граю Хільдебранд проти Домрачевої. Німкеня, як і раніше, залишається для мене фаворитом у стрільбі, щодо білоруски, звичайно. Невдача в естафеті пояснюється падінням на першому колі, через що і була така кількість помилок. Функціонал стає краще, в чому сама зізнається Франциска, тому варто пробувати, тим більше в заключній гонці на німецькій землі.

Є також порівняння Домрачевої з Новаковською, яка демонструє видатні результати в останніх гонках, але є впевненість, що зрив повинен настати, може не сьогодні, але незабаром неодмінно. Усе ж полячка ще до народження близнюків не відрізнялася зверхнадійною стрільбою. Тому будьте обережні, віддаючи перевагу Вероніці.

Зовсім не вірю в цій гонці в Юлію Джиму та Валентину Семеренко. Якщо навіть і впораємося на рубежах, то на лижні провалимося досить серйозно. Неозброєним оком помітно, що наші дівчата не в оптимальних кондиціях. Та не хочеться ставити проти, мабуть, обмежуся Меркушиною і Хільдебранд.

Ординар: Виграш
Рупольдинг. Мас-старт. Жінки
15:40/14 січ
Хто зробить більше промахів: В. Хінц - А. Меркушина
Ординар: Програш
Рупольдинг. Мас-старт. Жінки
15:40/14 січ
Хто зробить більше промахів: Ф. Хільдебранд - Д. Домрачева
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на біатлон
Теги: ,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
10:01, 14 Січня 2018
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
10:01, 14 Січня 2018
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
10:01, 14 Січня 2018
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
10:01, 14 Січня 2018
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
10:01, 14 Січня 2018
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
10:01, 14 Січня 2018
Коментарі
Написати коментар
Повна версія