Увійти

«Олімпік» – «Динамо». Прогноз Вадима Скічка

20:09, 23 Вересня 2016
Вадим Скічко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

«Динамо», абсолютно без права на помилку через відставання від «Шахтаря», їде до Сум у гості до «Олімпіка». Журналіст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Вадим Скічко вважає, що матч не буде позбавлений інтриги, а відтак слід чекати попереджень.

Поділитися:

«Динамо» зараз наче загнаний звір – кияни не перемагають у чотирьох матчах поспіль. У таких умовах психологічний стан команди далекий від ідеального. Будь-яка іскра гіпотетично може перетворитися на полум’я, особливо коли до цього причетний Гармаш чи Хачеріді. Загалом «Біло-сині» грають не грубо, але на 1-2 попередження цілком можуть награти. Виїзні ігри «Динамо» цього сезону: 3 ЖК з «Шахтарем» у Суперкубку, 1 попередження проти «Карпат», 2 ЖК проти «Сталі» та 7 попереджень у матчі з «Шахтарем» у чемпіонаті. Гаразд, вогняні матчі з «Гірниками» відкидаємо, але загалом тенденція помітна – кияни не йдуть з поля бодай без одного попередження. А зараз ще й невдала гра тиснутиме на нерви чемпіонам України. До того ж проти «Динамо» команди теж часто фолять.

У кращі часи «Олімпік» міг самотужки пробити тотал 4,5 жовті картки за гру. Донеччани – найгрубіша команда УПЛ зразка минулого сезону. Нині фолять поменше, але теж можуть 3-4 картки отримати. Інформація про підвищені преміальні в разі перемоги над «Динамо» теж натякають на те, що команда Санжара буквально битиметься на полі.

Арбітр матчу – Анатолій Жабченко, один з найбільш суворих арбітрів УПЛ. Цього сезону – 18 жовтих карток (в середньому 6 за гру), 2 вилучення та пенальті за 3 матчі.

У іграх між «Олімпіком» і «Динамо» частенько трапляються навіть вилучення, тому я здивувався приємному коефіцієнту на тотал карток.

Ординар: Програш
УПЛ
14:00/24 вер
«Олімпік» - «Динамо»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на УПЛ, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
20:09, 23 Вересня 2016
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
20:09, 23 Вересня 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
20:09, 23 Вересня 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
20:09, 23 Вересня 2016
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
20:09, 23 Вересня 2016
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
20:09, 23 Вересня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія