Увійти

«Олександрія» – «Львів». Прогноз і ставка Вадима Скічка

23:05, 18 Травня 2019
Вадим Скічко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Неділя у верхній шістці УПЛ розпочнеться у Олександрії. Навряд суперники втратять ті місця на яких вони розташовуються зараз, але тим не менш. «Олександрія» у домашній грі з відверто найслабшою командою горішньої шістки може забезпечити собі третє місце та участь у груповому етапі Ліги Європи на наступний сезон. Для цього команді Володимира Шарана треба перемагати «Львів» і сподіватися на те, що «Шахтар» не програє «Зорі». Такий розвиток подій цілком реальний, вважає постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» та коментатор MEGOGO Вадим Скічко.

Поділитися:

Три матчі поспіль без перемог. Це не схоже на «Олександрію». У 2019 році з третьою командою ліги таке вже траплялося і тоді після трьох безвиграшних матчів сталися дві перемоги. Зараз ситуація складається так, що команді Шарана просто необхідно перемагати і не через те, що невдала серія затягнулася, а тому, що можна оформити довгоочікуване потрапляння до ЛЄ перед рідними трибунами. До того ж попереду в олександрійців два виїзні матчі з «Маріуполем» і «Зорею», тож аби уникнути неспокою достатньо перемогти у домашній зустрічі зі «Львовом».

Команда Богдана Блавацького судячи з гри та й загальних результатів наразі є найслабшою у горішній шістці. Після неочікуваного прощання з Юрієм Бакаловим львів’яни ніяк не можуть перемогти. Минула зустріч на «Ніці» завершилася саме на користь «Львова», але тоді, по-перше, був Бакалов, а, по-друге, львів’яни були організованішою командою ніж зараз. Як на мене «Олександрія» має перемагати через сукупність чинників: домашній матч, бажання гарантувати собі топ-3, незрозумілий футбол «Львова» у попередніх матчах.

Ординар: Програш
УПЛ
14:00/19 тра
«Олександрія» - «Львів»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на УПЛ, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Марсель» – «Аталанта»: прогноз і ставка Юрія Шевченка
23:05, 18 Травня 2019
Щоденний експрес: граємо коефіцієнт 3,44
23:05, 18 Травня 2019
«Рома» – «Байєр»: прогноз і ставка Максима Гіленка
23:05, 18 Травня 2019
«Фіорентина» – «Брюгге»: прогноз і ставка Максима Гіленка
23:05, 18 Травня 2019
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка Максима Гіленка
23:05, 18 Травня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Гіленка
23:05, 18 Травня 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія