Увійти

Обергоф. Переслідування. Жінки. Прогноз Олександра Золотогорського

12:01, 7 Січня 2017
Олександр Золотогорський
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і спортивний коментатор на телеканалі «2+2» Олександр Золотогорський особливу увагу звертає на жіночий пасьют на етапі Кубка світу з біатлону в Обергофі. І пропонує аж 4 варіанти ставок. 

Поділитися:

Ранувато гонка переслідування в чоловіків, а ввечері великої кількості порівнянь ще не було. Отже, сконцентруємося на жіночій гонці. І в мене тут буде багато варіантів.

По-перше, наші. Бачили, як пробігли Підгрушна (остарнє коло) і Джима? Чудова швидкість! І сьогодні вони будуть атакувати. Олена вчора на останньому колі виграла 15 секунд у Марен Гаммершмідт. Так, українка була дуже обережною впродовж гонки і трохи відпустила німкеню. Але зараз саме час її наздогнати. Тим більше, Гаммершмідт – не дуже стабільно виступає в гонках на 4 стрільби, та ще з погіршеною вітровою обстановкою. 1.86 на Marathonbet.

Та й взагалі на 1.9 логічно порівняти Україну проти Німеччини. У нас – Підгрушна і Джима (І Меркушина!). В них – Гаммершмідт і Хільдебранд. Наші – куди швидше. І, сподіваюся, надійніше. Так, граємо проти господарів. Але німцені, думаю, вистрілять вже в Рупольдингу. Коли бігтимуть всі лідери, і та ж Хільдебранд остаточно набере форму.

Не розумію коефіцієнта 2.1 на Емоньє проти Акімової. Так, француженка може трохи настріляти. Так і Акімова може припуститися похибки. А різниця в швидкості феноменальна. Емоньє – одна зщ найшвидших біатлоністок Кубка світу. Вчора на останньому колі поступилася лише Мякяряйнен і Коукаловій. Виграла ногами в Дорен Абер. На старті Емоньє виграє в Акімової 20 секунд і везтиме ще (а росіянка на останньому колі в спринті призупинилася, Емоньє виграла в неї 25 секунд). Щоби програти француженці треба зробити хоча б на 3 промахи більше. Хм, можна грати.

І як же обійти увагою Доротею Вірер? 4 стрільби, переслідування – її територія. І вона класно може йти в гірку. В спринті Вірер не форсувала, просто підготувала непогану позицію для пасьюта. І не дуже досвідчену Шевальє, найбільш повільну серед француженок (не рахуючи Бескон), італійка має обігрувати. 1.6 – на Вірер!

Стежте за лайвом. Переслідування може дати певні шанси для гри.

Ординар: Програш
Кубок світу
15:40/7 січ
Обергоф. Переслідування. Жінки
Ординар: Програш
Кубок світу
15:40/7 січ
Обергоф. Переслідування. Жінки
Ординар: Виграш
Кубок світу
15:40/7 січ
Обергоф. Переслідування. Жінки
Ординар: Виграш
Кубок світу
15:40/7 січ
Обергоф. Переслідування. Жінки
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на біатлон
Теги: ,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
12:01, 7 Січня 2017
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
12:01, 7 Січня 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
12:01, 7 Січня 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
12:01, 7 Січня 2017
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
12:01, 7 Січня 2017
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
12:01, 7 Січня 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія