Увійти

«Наполі» – «Ліверпуль». Відео прогноз і ставка Івана Громікова

08:09, 17 Вересня 2019
Іван Громіков
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Прогнозом на матч Ліги чемпіонів «Наполі» – «Ліверпуль» ділиться Іван Громіков, відомий в Україні фахівець з англійського футболу, колумніст сайту SportArena.com, ведучий шоу «Камонплей!» на радіо «Остання Барикада» та постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів».

Поділитися:

Мої вітання, це Іван Громіков. Прогноз спеціально для сайту «Рейтинг Букмекерів». Розпочинається груповий етап Ліги чемпіонів. Сьогодні будемо говорити про поєдинок першого туру, в якому «Наполі» приймає «Ліверпуль».

Зустрічаються фаворити своєї групи, команди, які минулого сезону також зійшлися на груповій стадії ЛЧ. Тоді «Ліверпуль», який зрештою виграв турнір, поступився «Наполі» з рахунком 1:0, а потім переміг вдома з тим же рахунком команду Карло Анчелотті та вийшов до плей-оф. Водночас італійці пробилися лише в Лігу Європи.

Думаю, що ми можемо очікувати щось побідне до того поєдинку і цього разу. Звичайно, «Ліверпуль» потужно розпочав сезон в англійській Прем’єр-лізі, команда виграла всі п’ять матчів. При цьому варто відмітити проблеми команди Юргена Клоппа в захисті. Принаймні, якщо порівнювати з минулим сезоном.

Думаю, що «Ліверпуль», як і минулого сезону, в Неаполі зіграє обережніше, ніж зазвичай. Команду в неділю очікує також дуже непростий поєдинок з «Челсі» в англійській Прем’єр-лізі. Я думаю, що цей прагматизм не дозволить «Ліверпулю» здобути максимальний для себе результат.

Я хочу в цьому протистоянні, можливо, трішки ризикнути та поставити на «Наполі». Італійці вже перемагали англійців вдома минулого сезону. Неаполітанці в принципі можуть створити неприємну для суперника атмосферу на стадіоні. Думаю, що в цьому матчі слід взяти ставку на команду Карло Анчелотті з форою (0) у букмекерській конторі Favbet.

Це був Іван Громіков, прогноз спеціально для сайту «Рейтинг Букмекерів». Підписуйтеся на YouTube-канал «РБ». Побачимося!

Ординар: Виграш
Ліга чемпіонів. Груповий етап. 1-й тур
22:00/17 вер
«Наполі» – «Ліверпуль»
Рубрики: Прогнози команди «РБ», Відеопрогнози, Вибір редакції
Види спорту: Прогнози на Лігу чемпіонів 2023/2024, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
08:09, 17 Вересня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
08:09, 17 Вересня 2019
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
08:09, 17 Вересня 2019
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
08:09, 17 Вересня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
08:09, 17 Вересня 2019
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
08:09, 17 Вересня 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія