Увійти

«Міннесота Вайкінгс» – «Грін-Бей Пекерс». Прогноз Дмитра Донського

14:11, 22 Листопада 2015
Дмитро Донський
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Коментатор бейсболу, американського футболу, баскетболу на каналі Viasat Sport, експерт «Рейтингу Букмекерів» Дмитро Донський дав прогноз на матч «Міннесота Вайкінгс» – «Грін-Бей Пекерс» в рамках одинадцятого тижня регулярного чемпіонату NFL. Зустріч відбудеться на арені «ТіСіЕф Бенк Стедіум». Наш експерт вважає, що перемогу здобудуть гості зі штату Вісконсин.

Поділитися:

Впродовж всього тижня напередодні цього матчу журналісти звинувачували дівчину квотербека «Грін-Бей Пекерс» Аарона Роджерса. Нагадаю, що зараз він зустрічається з кіноактрисою Олівією Манн, котра відома по телесеріалу «Новини». Так от, ходять чутки, що саме через сварки у відносинах Роджерса «Пекерс» програли ось уже два матчі поспіль. Майбутній поєдинок «Грін-Бей» проводитиме проти свого принципового суперника – «Міннесоти Вайкінгс».

Напередодні таких матчів цілком можна користуватися всіма відомими штампами, на якому б щаблі в турнірній таблиці не перебували команди. Тим більше, на цей раз битва йтиме за перше місце в дивізіоні. Фактично ключем до цього матчу будуть два моменти. Перший – це гра Роджерса і пасового нападу «Пекерс», котрий невідомо чому здає в четвертих чвертях. Так було в останніх двох матчах, коли для перемоги «Пакувальникам» не вистачило всього двох очок. Крім того, відчувається недолік комбінацій у «Грін-Бея» в червоній зоні – це, можливо, найдивніша річ цього сезону взагалі.

Другий момент – це гра проти Едріана Пітерсона. «Міннесота» навряд чи мала б сім перемог і поточну п’ятиматчеву серію, якби не провідний раннінгбек команди. В останніх чотирьох матчах він виносить по 98 ярдів і більше, а в останніх двох зустрічах заносить тачдаун. Кращий персональний опікун «Пекерс» Нейт Палмер приготувався до гри, і зараз багато в чому від нього залежить кількість ярдів Пітерсона за спробу. Та все-таки, незважаючи на те, що «Міннесота» грає на своєму полі, пропоную поставити на перемогу «Пекерс». Не думаю, що Роджерс в цьому матчу схибить, а пасовий напад «Грін-Бея» стане головною силою на полі. Таким чином, беру «Грін-Бей» з форою (-2) очки.

Ординар: Виграш
Регулярний чемпіонат NFL
23:25/22 лис
«Міннесота Вайкінгс» - «Грін-Бей Пекерс»
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Інші прогнози на неосновні види спорту
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Бетіс» – «Севілья»: прогноз і ставка Максима Гіленка
14:11, 22 Листопада 2015
«Тоттенхем» – «Арсенал»: прогноз і ставка Максима Гіленка
14:11, 22 Листопада 2015
«Майнц» – «Кельн»: прогноз і ставка Максима Гіленка
14:11, 22 Листопада 2015
«Наполі» – «Рома»: прогноз і ставка Максима Гіленка
14:11, 22 Листопада 2015
«Зоря» – «Оболонь»: прогноз і ставка Максима Гіленка
14:11, 22 Листопада 2015
«Марсель» – «Ланс»: прогноз і ставка Ігоря Бурбаса
14:11, 22 Листопада 2015
Коментарі
Написати коментар
Повна версія