Увійти

«Мец» – «ПСЖ». Прогноз і ставка Вадима Скічка

15:08, 29 Серпня 2019
Вадим Скічко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Чемпіон приїжджає у гості до новачка Ліги 1. На перший погляд тут усе зрозуміло та результат відомий наперед. Однак не кваптеся. Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко рекомендує уважніше придивитися до стану команд, а не лише їхніх назв.

Поділитися:

Вісім матчів поспіль між «Мецом» і «ПСЖ» закінчувалися на користь столичної команди. Впродовж цієї серії парижани лише раз забивали менше двох. Водночас з шести попередніх виїзних ігор чемпіонату «ПСЖ» програв п’ять. Команда Томаса Тухеля нині геть не стабільна – поразка від «Ренна» позаминулого туру та нульова нічия у першому таймі домашньої гри з «Тулузою» це лише підтверджують. А ще погляньте на список травмованих у «ПСЖ»: Кавані, Мбаппе, Неймар (так, він офіційно травмований, а паралельно влаштовує свою подальшу кар’єру), Дракслер, Еррера, Діалло, Курзава. Просто якась епідемія… Без трьох перших у цьому списку «Парі Сен-Жермен» буда сутужно у атаці.

«Мец» позитивно почав чемпіонат, але розлетівся на друзки минулого туру з «Анже». Це теж симптоми нестабільності, але їх новачкові Ліги 1 пробачити можна. Тим паче, що вдома у цій кампанії «Гранатові» впевнено перемогли «Монако». Безперечно, «ПСЖ» теж буде достатнім подразником для східняків аби перед рідною публікою позмагатися із таким грандом за очки. Очікую, що «Мец» не розсиплеться, а навпаки гідно протистоятиме знекровленому чемпіону Франції.

Ординар: Програш
Ліга 1
21:45/30 сер
«Мец» - «ПСЖ»
Рубрики: Прогнози команди «РБ», Вибір редакції
Види спорту: Прогнози на Лігу 1
Теги:
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
15:08, 29 Серпня 2019
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
15:08, 29 Серпня 2019
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
15:08, 29 Серпня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
15:08, 29 Серпня 2019
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
15:08, 29 Серпня 2019
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
15:08, 29 Серпня 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія