Увійти

«Лестер» – «Манчестер Юнайтед». Прогноз Івана Громікова

22:08, 6 Серпня 2016
Іван Громіков
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Прогнозом на матч за Суперкубок Англії ділиться Іван Громіков, відомий в Україні фахівець з англійського футболу, колумніст сайту SportArena.com, ведучий «Радіо Аристократи» та постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів».

Поділитися:

Такі поєдинки дуже важкі для прогнозування. Все вказує на те, що і Клаудіо Ранˋєрі, і Жозе Моурінью використають більшість свої найкращих гравців. Підготовка до сезону була не ідеальною для обох команд, і ця зустріч — важлива нагода відтворити той ігровий образ, якому будуть слідувати суперники в чемпіонаті.

«МЮ» поки не підписав Поля Погба, в «Лестері» залишається питання по майбутньому Ріяда Мареза. Окрім цього, кадрово обидві команди вже майже повністю зібрали необхідний їм склад. Тому мені здається, що на «Уемблі» менеджери хочуть побачити вже конкретику, а не типовий передсезонний поєдинок.

Товариські матчі до цього залишали різні враження по обох командах (змінювалися склади, умови ті цілі в кожній окремій зустрічі), тому пропоную взагалі не звертати на них увагу. Моуріньо напевно хоче почати роботу в «МЮ» з трофею, і його команду вважають номінальним фаворитом. Скоріш за все, манкуніанці діятимуть першим номером, а «Лестер» зробить звичну ставку на контратакувальний футбол.

Думаю, якщо «Юнайтед» вдасться забити першим, то володарі Кубку діятимуть більш прагматично та намагатимуться контролювати ситуацію чи то через володіння, чи то через захист без мˋяча. І гра вийде не результативною. В грі, яку спрогнозувати майже неможливо, я зроблю рішучу спробу та оберу варіант «перемога «Манчестер Юнайтед» та тотал голів менше 2.5» за 3.75.

Ординар: Програш
Суперкубок Англії
18:00/7 сер
«Лестер» - «Манчестер Юнайтед»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Інші прогнози на Футбол, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Бетіс» – «Севілья»: прогноз і ставка | Пристрасті закипатимуть з кожною хвилиною
22:08, 6 Серпня 2016
Анастасія Павлюченкова – Дар’я Касаткіна: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
22:08, 6 Серпня 2016
«Тоттенхем» – «Арсенал»: прогноз і ставки | Чемпіонську інтригу буде збережено
22:08, 6 Серпня 2016
Юлія Путінцева – Кароліна Долхайд: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
22:08, 6 Серпня 2016
Ешлі Крюгер – Сара Бейлек: прогноз і ставка Ярослава Перканюка
22:08, 6 Серпня 2016
«Кривбас» – «Металіст 1925»: прогноз і ставки | «Бетонуємо» третю сходинку
22:08, 6 Серпня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія