Увійти

Лаура Зігемунд – Ежені Бушар. Прогноз Ганни Чакветадзе

09:05, 24 Травня 2016
Ганна Чакветадзе
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Відома тенісистка, екс-п’ята ракетка світу, яка завоювала 8 титулів на різних турнірах WTA, коментатор телеканалу «Євроспорт», експерт «Рейтингу Букмекерів» Ганна Чакветадзе спрогнозувала матч Лаура Зігемунд – Ежені Бушар в першому колі жіночого одиночного розряду Ролан Гаррос, який відбудеться днем у вівторок в Парижі. Наш експерт вважає, що в майбутній зустрічі німкеня обіграє талановиту канадку.

Поділитися:

Лаура Зігемунд – фаворит в цій зустрічі, і це зрозуміло. Німкеня комфортно себе почуває на ґрунті. Про Ежені Бушар цього не скажеш, їй більше підходять швидкі покриття. Зігемунд проводить чи не найкращий сезон в кар’єрі, грає дуже непогано, хоча їй вже 28 років. У Мадриді Зігемунд пройшла кваліфікацію, виграла у Кузнєцової і Лючич-Бароні, але потім сили її покинули. Вона програла Сорані Кирсті. Бушар в Мадриді обіграла саму Кербер, але після цього взяла лише один гейм в матчі з Барбарою Стрицовою.

Матч канадки проти чешки дуже показовий. Справа в тому, що Барбора Стрицова грає в схожому стилі, що і Зігемунд. І такого плану тенісистки завжди створювали проблеми для Бушар, яка любить грати щільними ударами на задній лінії. Зігемунд дуже варіативна, вона сама швидкість не нав’язує, тримає ту, що пропонує суперниця. При цьому Зігемунд часто переходить на різані удари, може здорово вкоротити, вийти до сітки. Все це не любить Бушар. Нестандартно грає німкеня.

Я дуже добре знаю Зігемунд, вона буде налаштована на цей матч. У Бушар може розбурхатися самолюбство, вона точно не хоче програвати в першому колі, тим більше Зігемунд. Але я все-таки ставлю на німкеню.

Хоча я буду рада помилитися. Мені подобається гра Бушар. Думаю, і вся чоловіча половина прихильників тенісу засмутиться, якщо канадка так швидко програє.

Ординар: Програш
Ролан Гаррос. Жіночий одиночний розряд. Перше коло
12:00/24 тра
Лаура Зігемунд - Ежені Бушар
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на теніс
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
09:05, 24 Травня 2016
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
09:05, 24 Травня 2016
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
09:05, 24 Травня 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
09:05, 24 Травня 2016
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
09:05, 24 Травня 2016
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
09:05, 24 Травня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія