Увійти

Кубок Європи ФІБА. «Ювентус» — «Хімік». Прогноз Олександра Прошути

12:02, 3 Лютого 2016
Олександр Прошута
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Олександр Прошута, авторитетний баскетбольний журналіст та головний редактор сайту «Планета Баскетбол» дає свій прогноз на вирішальний матч чемпіона України, БК «Хімік», на другому етапі Кубку Європи FIBA.

Поділитися:

Заключний матч другого етапу Кубку Європи ФІБА чинний чемпіон України проведе проти добре знайомого усім нам литовського клубу «Ювентус». Саме в цій грі і визначиться, чи кваліфікується команда Олега Юшкіна до стадії плей-оф.

Ситуація доволі проста: «Хімік», який мав серію з 10 поспіль перемог в Європі, поразкою в Бельгії минулого тижня солідно ускладнив собі життя. Утім, шанси «Їжаків» на прохід далі залишаються доволі значними. Перемога безумовно виводить «Хімік» до плей-оф, ще й з першого місця. Навіть поразка, з різницею до 12 очок включно, влаштує «біло-зелених», хоча тоді вони виходять з другої позиції. Не можна програти з різницею в 14 та більше очок – тоді, за умови перемоги бельгійського «Монса» над данським «Баккеном», «Хімік» припинить боротьбу.

Матч проти «Монса» показав, що «Хімік» не позбувся цілого ряду ігрових проблем, до яких зараз додався певний функціональний спад. «Ювентус» не виглядає занадто сильним опонентом, але гру в Южному «Хімік» виграв виключно за рахунок фарту, підтримки своїх фанатів та декількох спалахів Метью Шоу. Виключаємо фактор рідних трибун та отримуємо вмотивованого суперника, з сильним фронт-кортом, який здатен зім’яти гостей з України — як це, власне, було на переважній частині першого матчу.

На відміну від «Хіміка», «Ювентусу» потрібно лише перемагати — це команді Антанаса Сірейки під силу. В той же час, я думаю, що «Хіміку» до снаги втримати потрібну різницю в рахунку, щоб пройти далі. Букмекерська контора William Hill пропонує нам фору в 5,5 очок на перемогу литовців — як на мене, доволі гарний вибір. Гадаю, «Ювентус» переможе, достатньо впевнено, але «Хімік» своєї цілком заслуженої перепустки в плей-оф не втратить.

Ординар: Виграш
Кубок Європи ФІБА
19:15/3 лют
«Ювентус» — «Хімік»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Інші прогнози на Баскетбол, Прогнози на баскетбол
Теги:
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
12:02, 3 Лютого 2016
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
12:02, 3 Лютого 2016
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
12:02, 3 Лютого 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
12:02, 3 Лютого 2016
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
12:02, 3 Лютого 2016
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
12:02, 3 Лютого 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія