Увійти

«Копенгаген» – «Істанбул Башакшехір». Прогноз і ставка Вадима Скічка

18:08, 4 Серпня 2020
Вадим Скічко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Мінімальна перемога господарів у Стамбулі дає їм змогу почуватися впевненіше. Однак у Копенгагені на них чекає справжнє випробування та перевірка на міцність. У цій парі ще нічого не з’ясовано, вважає постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко.

Поділитися:

Ситуація для данців така, що їм обов’язково треба йти вперед. Перший у історії вихід до чвертьфіналу єврокубка може стати для порятунком невдалого сезону де вони пролетіли повз трофеї на батьківщині. Тому я не сумніваюся, що команда Столе Сольбаккена з усіх сил чіплятиметься за свій шанс і точно не має програвати. Зазвичай ігри «Копенгагена» у єврокубках не вирізняються великою кількістю м’ячів, тому на «Паркені» вочевидь буде більше боротьби, ніж яскравого футболу. Але господарів влаштує і суха перемога на кшталт 1:0 чи 2:0. Її, щоправда, потрібно ще здобути. Я вірю у спроможність данців позмагатися з вихід до наступного раунду.

«Істанбул Башакшехір» нещодавно оформив історичне перше чемпіонство Туреччини. Команда Окана Бурука може бути досі на ейфорії, яка іноді грає проти, бо затьмарює реальний стан справ. У «Башакшехіра» є негаразди з виїзними матчами єврокубків – «Олімпіакосу», «Ромі» та «Спортінгу» вони поступилися без шансів. Тому до гри у столиці Данії турки мають підходити вельми обачно. Якщо вони зможуть забити на «Паркені», то значно полегшать собі завдання виходу до чвертьфіналу. Та разом з тим гості все одно триматимуть у голові результат першої гри, а відтак діятимуть від суперника та даремно не ризикуватимуть. Нічия була би для «Істанбула Башакшехір» ідеальним результатом, однак грати на нічию геть недалекоглядно.

Ординар: Виграш
Ліга Європи. 1/8 фіналу
19:55/5 сер
«Копенгаген» - «Істанбул Башакшехір»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на Лігу Європи, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
18:08, 4 Серпня 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
18:08, 4 Серпня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
18:08, 4 Серпня 2020
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
18:08, 4 Серпня 2020
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
18:08, 4 Серпня 2020
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
18:08, 4 Серпня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія