Увійти

«Карабах» — «Тоттенгем». Прогноз Івана Громікова

12:11, 26 Листопада 2015
Іван Громіков
Підписатися на експерта Читати в повній версії

«Тоттенгем» відправляється до Азербайджану, де має можливість забезпечити собі прохід у весняну частину розіграшу Ліги Європи . Прогнозом на матч п’ятого тура групи J ділиться Іван Громіков, відомий в Україні фахівець з англійського футболу, екс-редактор відділу британського футболу на сайті football.ua, нині постійний прогнозист «Рейтинга Букмекерів».

Поділитися:

«Тоттенгем» забезпечить собі місце у плей-офф в разі перемоги над «Карабахом». Це, на перший погляд, завдання з простих: нині команда Маурісіо Почеттіно перебуває в чудовій формі, а азербайджанського суперника вони вже встигли здолати на домашньому полі, знаючи про його сильні та слабкі сторони. «Тоттенгем» — фаворит, але я пропоную віднестися до його статусу більш обережно.

По-перше, «Шпорам» в неділю грати великий і важливий поєдинок чемпіонату проти «Челсі», і Почетттіно обов’язково сьогодні дасть відпочинок деяким гравцям основи. По-друге, на чужих полях «Тоттенгем» в Лізі Європи виступає не так добре та має лише дві перемоги в дев’яти останніх поєдинках. По-третє, треба згадати гру цих команд на «Уайт Харт Лейн», яку лондонці, звичайно, виграли по ділу, але при тому отримали чимало проблем від маловідомого суперника.

Все це підштовхує мене до ставки на голи обох команд. «Карабаху» бажано перемагати, а «Шпори» звикли пропускати хоча б один м’яч в європейських матчах. Самі вони свої нагоди знайдуть — клас зобов’язує. Більш того, Favbet дає на цю ставку серйозний коефіцієнт 2.1. Чому б не спробувати?

Ординар: Програш
Ліга Європи
20:00/26 лис
«Карабах» — «Тоттенгем»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на Лігу Європи, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Барселона» – «Валенсія»: прогноз і ставка Максима Гіленка
12:11, 26 Листопада 2015
«Барселона» – «Валенсія»: прогноз і ставка Роберто Моралеса
12:11, 26 Листопада 2015
«Дженоа» – «Кальярі»: прогноз і ставка Максима Гіленка
12:11, 26 Листопада 2015
«Бетіс» – «Севілья»: прогноз і ставка | Пристрасті закипатимуть з кожною хвилиною
12:11, 26 Листопада 2015
Анастасія Павлюченкова – Дар’я Касаткіна: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
12:11, 26 Листопада 2015
«Тоттенхем» – «Арсенал»: прогноз і ставки | Чемпіонську інтригу буде збережено
12:11, 26 Листопада 2015
Коментарі
Написати коментар
Повна версія