Увійти

Італія – Польща. Прогноз і ставка Вадима Скічка

18:09, 6 Вересня 2018
Вадим Скічко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Усі групи Ліги Нації категорії А містять у собі команди найвищого рівня. Такий футбол завжди приємно дивитися, тому протистояння італійців і поляків не має нас розчарувати. Обом колективам є що доводити, відтак журналіст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Вадим Скічко передбачає активну гру на атаку від господарів.

Поділитися:

«Скуадра Адзурра» пропустила чемпіонат світу. Новий тренер італійців Роберто Манчіні визнав, що дивитися ЧС зі сторони було боляче, тому цей провал не має повторитися з чемпіонатом Європи. Переконаний, що Італія вже з участі у Лізі Націй почне своє повернення на вершини континентального футболу. У італійців просто блискуча лінія атаки – тут і Балотеллі, який перезавантажив кар’єру у Франції, забивний Іммобіле, один з лідерів «Наполі» Інсіньє, а ще Белотті, Дзадза, Бернардескі… Спроможність Італії у атаці вражає. Після катастрофи з Швецією італійці двічі зіграли вдома у товариських матчах проти Саудівської Аравії 2:1 та Нідерландів 1:1. Моментів мали вдосталь, але забили небагато. З іншого боку – офіційні матчі набагато більший подразник і мотиватор.

У суперника, поляків, серйозні зміни після невдалого виступу на ЧС. Новий тренер Єжи Бженчек проведе перший матч на чолі «Кадри». Є купа змін у складі, особливо у обороні. Пішчек закінчив виступи у збірній, Єнджейчика, Паздана та Цьонека взагалі не викликали, а вони брали участь на ЧЄ. Авжеж, у поляків є Левандовський, але позаду, у захисті, можуть бути негаразди. Із досвідчених футболістів у центрі захисту є лише Каміль Глік і все. На виїзді Польща теж грає не дуже переконливо. Гадаю, сукупність факторів може призвести до бодай двох взяттів воріт гостей.

Ординар: Програш
Ліга Націй
21:45/7 вер
Італія – Польща
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на Лігу націй, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Барселона» – «Валенсія»: прогноз і ставка Максима Гіленка
18:09, 6 Вересня 2018
«Барселона» – «Валенсія»: прогноз і ставка Роберто Моралеса
18:09, 6 Вересня 2018
«Дженоа» – «Кальярі»: прогноз і ставка Максима Гіленка
18:09, 6 Вересня 2018
«Бетіс» – «Севілья»: прогноз і ставка | Пристрасті закипатимуть з кожною хвилиною
18:09, 6 Вересня 2018
Анастасія Павлюченкова – Дар’я Касаткіна: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
18:09, 6 Вересня 2018
«Тоттенхем» – «Арсенал»: прогноз і ставки | Чемпіонську інтригу буде збережено
18:09, 6 Вересня 2018
Коментарі
Написати коментар
Повна версія