Увійти

«Індіанаполіс Колтс» – «Нью-Інгленд Петріотс». Прогноз Дмитра Донського

16:10, 18 Жовтня 2015
Дмитро Донський
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Коментатор бейсболу, американського футболу, баскетболу на каналі Viasat Sport, експерт «Рейтингу Букмекерів» Дмитро Донський дав прогноз на матч «Індіанаполіс Колтс» – «Нью-Інгленд Петріотс» в рамках шостого тижня регулярного чемпіонату NFL. Зустріч відбудеться в ніч з неділі на понеділок на стадіоні «Лукас Оіл» в Індіанаполісі. Наш експерт вважає, що варто ставити на впевнену перемогу гостей.

Поділитися:

Фактично «Індіанаполіс Колтс» ледь не поховали початок цієї першості для квотербека «Нью-Інгленд Петріотс» Тома Брейді. Нагадаю, що саме гравець захисту «Колтс» заявив після фіналу конференції минулого сезону, що м’ячі, якими тоді грали, виявилися приспущеними. Результат скасовувати не стали, а на Брейді ополчилися. Ще більше це стало відчуватися після Супербола, де «Патріоти» виграли.

Головна втрата останніх матчів у «Індіанаполіса» – квотербек Ендрю Лак. Втім, на цьому тижні він проводив тренування та виглядав досить непогано. Тренер Чак Пагано вирішив відкласти питання про виступ Лаку в матчі до безпосереднього початку гри. Думаю, що Лак грати буде, однак і він, і лінія нападу будуть протестовані фронт7 «Патріотів» на предмет створення квотербеком умов для пасу. Цікаво, що по всіх лініях Лак – андердог в цьому поєдинку. Всього в його кар’єрі таке було сім разів, та Лак виграв всі ці матчі.

Швидше за все, майбутній поєдинок Лак все-таки програє. Насамперед, мова йде про перехоплення, яких у Лака вже сім. Захист «Патріотів» любить провокувати втрати (7). Граючи на виїзді, цей захист не дає суперникам вибратися за 200 ярдів на пасі, що також говорить на користь «Петс». Наостанок, не можна скидати з рахунків той кадровий склад, який є під рукою Брейді в пасовому нападі. У суперника просто не вистачить гравців, щоб постійно тримати відразу декілька цілей, які будуть у Брейді в цьому матчі. У зв’язку з цим, ставка на чисту перемогу «Петс» повинна пройти стовідсотково. Водночас я б ризикнув, взявши успіх з форою (-10).

Ординар: Програш
Регулярний чемпіонат NFL
03:30/19 жов
«Індіанаполіс Колтс» - «Нью-Інгленд Петріотс»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Інші прогнози на неосновні види спорту
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
16:10, 18 Жовтня 2015
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
16:10, 18 Жовтня 2015
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
16:10, 18 Жовтня 2015
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
16:10, 18 Жовтня 2015
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
16:10, 18 Жовтня 2015
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
16:10, 18 Жовтня 2015
Коментарі
Написати коментар
Повна версія