Увійти

«Індіана Пейсерс» – «Шарлотт Хорнетс». Прогноз Дмитра Донського

14:12, 12 Грудня 2016
Дмитро Донський
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Коментатор бейсболу, американського футболу, баскетболу на каналі Viasat Sport, експерт «Рейтингу Букмекерів» Дмитро Донський дав прогноз на матч «Індіана Пейсерс» – «Шарлотт Хорнетс» в регулярному чемпіонаті НБА. Зустріч відбудеться в ніч з понеділка на вівторок на арені «Банкерс Лайф Філдхаус» в Індіанаполісі. Наш експерт вважає, що в майбутній зустрічі Пол Джордж забезпечить господарям перемогу.

Поділитися:

Треба сказати, що поки «Індіана Пейсерс» не знайшла свою гру з новим тренером Нейтом МакмМілланом. Про це свідчать турнірні показники команди (12-12). Незважаючи на якість виконавців, «Індіана» поки не може похвалитися універсальною стратегією для кожного з матчів. Втім, певні успіхи на цьому шляху є, але поки вони носять лише епізодичний характер. У майбутньому матчі МакМіллан повинен буде випробувати свої тактичні схеми проти «Шарлотт Хорнетс». В останніх десяти зустрічах команда виграла рівно половину матчів. При цьому потрібно зазначити, що клуб розгромно виграв два матчі сезонної серії у «Кліпперс», але також з великим рахунком програв дві зустрічі «Ворріорс». В останній зустрічі, клуб переграв «Блейзерс» (118:111).

Перш за все, тут варто виділити божевільний відсоток дальніх кидків, з яким атакувала «Індіана» (15/29). Більш того, в останніх п’яти зустрічах, де команда виграла тричі, її відсоток здалеку склав – 41,5. Втім, суперники теж кидають проти «Пейсерс» з-за дуги з досить пристойним відсотком. Якщо брати той же відрізок, то опоненти реалізували 37,9 відсотка триочкових. У майбутній грі саме дальні кидки можуть цілком стати ключовим моментом, оскільки «Шарлотт» – десята команда за кількістю триочкових в середньому за гру (27,6). Більш того, підопічні тренера Стіва Кліффорда цілком можуть придушити бажання «Пейсерс» кидати здалеку, будучи шостими в лізі за відсотком пропущених влучень з-за дуги (33,9).

І все-таки в цьому матчі повинно бути реалізовано певну перевагу «Пейсерс». Перш за все, команда вміє кидати з середньої дистанції, а ось із захистом від середнього кидка у «Хорнетс» є проблеми. Крім того, не варто скидати з рахунків не найкращий стан захисника Кембо Уокера, у якого травмовано коліно. Втім, і у «Індіани», можливо, не буде грати Монта Елліс, у якого травма.

Якщо припускати, як складеться гра, то я б припустив, що «Індіана» зможе виграти зустріч за рахунок переваги свого майданчика. Крім того, важливим фактором перемоги може стати рух м’яча, який все більше опановує «Індіана». І, нарешті, Пол Джордж, який в останніх зустрічах виглядає вельми добре, набираючи в середньому – 24,2 очка. Крім того, Джордж має прекрасний відсоток попадання як з гри, так і з триочкової дистанції. Таким чином, мій прогноз – перемога «Пейсерс» з різницею в (-2) очка.

Ординар: Виграш
Регулярний чемпіонат НБА
02:00/13 гру
«Індіана Пейсерс» - «Шарлотт Хорнетс»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на баскетбол, Прогнози на НБА
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
14:12, 12 Грудня 2016
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
14:12, 12 Грудня 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
14:12, 12 Грудня 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
14:12, 12 Грудня 2016
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:12, 12 Грудня 2016
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:12, 12 Грудня 2016
Комментарии (1)
Написати коментар
Коментарі 1
Повна версія