Увійти

«Х’юстон Рокетс» – «Оклахома-Сіті Тандер». Прогноз Дмитра Донського

12:04, 16 Квітня 2017
Дмитро Донський
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Коментатор бейсболу, американського футболу, баскетболу на каналі Viasat Sport, експерт «Рейтингу Букмекерів» Дмитро Донський дав прогноз на матч першого раунду плей-оф НБА в Західній конференції «Х’юстон Рокетс» – «Оклахома-Сіті Тандер». Гра відбудеться в ніч з неділі на понеділок в «Тойота-центр» в Х’юстоні. Наш експерт пропонує свою ставку на цей поєдинок.

Поділитися:

Тим часом, панове, плей-оф NBA стартував. Найголовніша, найцікавіша, найнепередбачуваніша, напевно, пара першого раунду, безумовно, це там – на Заході, на Дикому Заході, де «Техас» грає проти «Оклахоми-Сіті Тандер».

З одного боку, це дуже велика вивіска – Рассел Вестбрук проти Джеймса Хардена, тобто це кандидати на титул MVP, як той, так і інший. Кому буде вручений цей приз ви дізнаєтеся вже після закінчення чемпіонату, на що, я думаю, теж будуть приймати обов’язково ставки, але тут вже будемо робити ставки трохи згодом.

Поки ж, давайте підійдемо до цієї пари трішечки не з точки зору ось цієї вивіски – Харден проти Вестбрука. Ні, безумовно, це дуже добре, безумовно, це дуже видовищно, але давайте спробуємо розглянути цю серію і перший матч цієї серії з точки зору того, що битися будуть не гравці, а тренерські концепції. З одного боку, це баскетбол – бенкет нападу Майкла Д’Ентоні, з іншого боку – це суворий захисний баскетбол Біллі Донована. Скажу чесно, я в цій серії, як не дивно, вболіваю за «Оклахому-Сіті Тандер». Я в цій серії сподіваюся ось на що. Сподіваюся, що між Расселом Вестбруком і Біллі Донованом відбулося щось на зразок якоїсь бесіди, і Донован сказав так: «Рассел, ти знайшов свій тріпл-дабл по сезону, тепер давай пограй на команду. Тепер давай не працюй на підбір, тобто підбори будуть брати ті, кому це потрібно. Передачі роздаватимуть ті, кому це потрібно за потребою. Твоя задача така-то і ти повинен в рамках цього завдання провести всю цю, принаймні, серію».

Сподіваюся, що Рассел Вестбрук, якщо дійсно така розмова відбулася, дослухається всі намагання Біллі Донована зробити дуже класну команду. Хоча, насправді, це вже почало виходити в другій половині чемпіонату, де Рассел Вестбрук став досить агресивним і досить кладчевим гравцем, чи то пак, який вміє завершувати вельми небезпечні і гострі кінцівки. Давайте будемо танцювати від цього і припустимо, що ж буде в першому матчі ось цієї серії. Перший матч, я нагадаю, що відбудеться в Х’юстоні. Перший матч – це буде розвідка, тому що серія розтягнеться. Мені здається, що не менше ніж на шість матчів вона розтягнеться. Тут немає явного фаворита, тут немає явного аутсайдера. Фактично команди, які пограли в цьому чемпіонаті, вони добре знають один одного. Прекрасно знають, де чиї сильні і слабкі сторони. У «Оклахоми» перед «Х’юстоном» сильних сторін неймовірно багато, як, втім, і у «Х’юстона» перед «Оклахомою».

На цей матч я пропоную таку ставку – поразка «Оклахоми-Сіті Тандер», ну, або «перемога «Оклахоми-Сіті Тандер» з форою (+7,5) очок». Як мені здається, «Оклахома» зможе нав’язати боротьбу суперникові, особливо в трисекундній зоні, так що дивіться ось за цим шматочком матерії, шматочком трапеції, де у «Оклахоми» буде перевага, і звідки «Оклахома» організовуватиме енну дещицю своїх очок.

Ординар: Програш
Плей-офф НБА. Західна конференція. Перший раунд. 1-й матч
04:00/17 кві
«Х'юстон Рокетс» - «Оклахома-Сіті Тандер»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на баскетбол, Прогнози на НБА
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
12:04, 16 Квітня 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
12:04, 16 Квітня 2017
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
12:04, 16 Квітня 2017
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
12:04, 16 Квітня 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
12:04, 16 Квітня 2017
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
12:04, 16 Квітня 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія