Увійти

«Герта» – «Кельн». Прогноз Вадима Скічка

14:10, 24 Жовтня 2017
Вадим Скічко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Зазвичай такі кубкові матчі небезпечно прогнозувати, адже для обох суперників цей турнір не є першочерговим, а у інших змаганнях у них завал. Берлінці не перемагають впродовж шести матчів, а «Козли» взагалі розташувалися на дні Бундесліги та групи Ліги Європи. Відтак журналіст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Вадим Скічко очікує важку кубкову гру на «Олімпіаштадіоні». 

Поділитися:

Суперник луганської «Зорі» у Лізі Європи, «Герта», зараз у кризі. Поразка представника Бундесліги у Львові була логічною, позаяк берлінці зараз далекі від оптимального стану. У команди Пала Дардаї є певні проблеми зі складом, у чемпіонаті справи йдуть кепсько, вихідними на них чекає вкрай важливий матч із сусідом у таблиці, «Гамбургом», а наступного тижня до Берліна завітає зухвала «Зоря». Отже на Кубок «Синьо-білі» вийдуть із думками про майбутні матчі та ситуацію в інших турнірах. Безумовно господарі є фаворитами, але це не означає, що вони легко переможуть.

«Кельн» у Бундеслізі га виїзді забив всього 1 (!) м’яч, а вихідними «Козлам» грати дербі проти «Байєра» у гостях, отже сили вони економитимуть. Першочергове завдання команди Петера Штегера – вилізти з тої ями у якій вони опинилися через жахливий старт у чемпіонаті. Кубком гості можуть цілком пожертвувати, відтак деякі основні гравці отримають відпочинок перед відповідальною грою у чемпіонаті. Хай там як, а видовища у Берліні точно не має статися – не у тому стані зараз суперники.

Ординар: Програш
Кубок Німеччини
19:30/25 жов
«Герта» - «Кельн»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Бетіс» – «Севілья»: прогноз і ставка | Пристрасті закипатимуть з кожною хвилиною
14:10, 24 Жовтня 2017
Анастасія Павлюченкова – Дар’я Касаткіна: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
14:10, 24 Жовтня 2017
«Тоттенхем» – «Арсенал»: прогноз і ставки | Чемпіонську інтригу буде збережено
14:10, 24 Жовтня 2017
Юлія Путінцева – Кароліна Долхайд: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
14:10, 24 Жовтня 2017
Ешлі Крюгер – Сара Бейлек: прогноз і ставка Ярослава Перканюка
14:10, 24 Жовтня 2017
«Кривбас» – «Металіст 1925»: прогноз і ставки | «Бетонуємо» третю сходинку
14:10, 24 Жовтня 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія