Увійти

«Генк» – «Брюгге»: прогноз і ставка. У центральній битві туру буде цікаво

15:08, 29 Серпня 2020
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Крута вивіска четвертого туру Ліги Жупіле. Чинний чемпіон країни «Брюгге» вирушає у гості до постійного претендента на найвищі місця «Генка». Прогнозуємо цікавий матч із взаємним обміном голами. Граємо ординар із коефіцієнтом 1.76.

Поділитися:

Колишня команда Руслана Маліновського провалила минулий сезон, посівши аж сьоме місце. Нову першість «Генк» розпочав досить непогано: перемога та дві мирові. Наразі підопічні Ганнеса Вольфа тримаються впевнено, мають у своєму розпорядженні бойовий склад, розраховують скласти серйозну конкуренцію фаворитам в битві за медалі.

«Брюгге» щось поки буксує після рестарту. Чемпіон програв Суперкубок, а у національній першості примудрився двічі програти явним «андердогам». Особливо багато запитань залишає крайній домашній провал проти новачка Ліги Жупіле «Беєрсхота» (0:1). Колектив українця Едуарда Соболя має постійну перевагу над суперниками у статистичних показниках, та ніяк не може втілити її у забиті голи.

Наші опоненти в семи попередніх очних дуелях постійно обмінювалися влучними пострілами. Більше того, на сьогодні «Генк» навіть виглядає впевненіше за чемпіона, буде володіти перевагою в плані домашнього газону, нікому не програє. У «Брюгге» вже нема права на чергову осічку, адже колектив Філіппа Клемана ризикує відпустити конкурентів у відрив. Тому для ординару оптимальним варіантом ставки бачу позицію «обидві заб’ють» за коефіцієнт 1.76 від БК Marathonbet.

Ординар: Виграш
Ліга Жупіле, 4-й тур
14:30/30 сер
«Генк» – «Брюгге»
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Інші прогнози на Футбол, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
Щоденний експрес: граємо коефіцієнт 3,44
15:08, 29 Серпня 2020
«Рома» – «Байєр»: прогноз і ставка Максима Гіленка
15:08, 29 Серпня 2020
«Фіорентина» – «Брюгге»: прогноз і ставка Максима Гіленка
15:08, 29 Серпня 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка Максима Гіленка
15:08, 29 Серпня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Гіленка
15:08, 29 Серпня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка
15:08, 29 Серпня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія