Увійти

G2 vs fnatic. Прогноз і ставка Олександра Петрика

14:10, 2 Жовтня 2019
Олександр Петрик
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Олександр Петрик, професійний кіберспортивний аналітик CQ, постійний учасник студії аналітики на турнірах, освітлюваних SLTV, дав прогноз на матч G2 vs fnatic, Який Відбудеться в рамках турніру Dreamhack Masters Malmo 2019.

Поділитися:

Надзвичайно цікаве протистояння належить нам побачити в рамках матчів на виліт з Dreamhack Masters Malmo. Оновлені склади G2 і fnatic по-різному показали себе в перший ігровий день турніру, чого ж від них очікувати цього разу?

G2 взяли на борт двох гравців з команди CR4ZY, при цьому поміняли мову спілкування з французької на англійську, але з перших же матчів склалося враження, ніби хлопці грають разом роками. Так, місцями трапляються помилки, викликані комунікацією, але я був здивований побачити настільки конкурентоспроможних G2 в матчі проти Astralis. Проте жодної карти в датських грандів відібрати їм не вдалося. Але дивитися було приємно!

У fnatic же ситуація діаметрально протилежна. Здавалося б, вони повернулися до витоків і знову зібрали разом гравців, які добивалися разом великих успіхів, проте після першого ігрового дня від дій fnatic хотілося сумувати: ніякої енергії в діях, купа помилок в клатчі і жахливе планування раундів. Все це призвело до програшу фіннів з ENCE, які перебувають у найгірші формі за останній рік, а потім ще й програній мапі китайцям TyLoo. Як мені здається, в fnatic є великий потенціал, проте почати показувати його вони можуть як з сьогоднішнього матчу, так і через місяць-два.

У цьому матчі грають дві на даний момент дуже нестабільні команди. Як перші, так і другі можуть показати хороший CS, а можуть порадувати феєрією фейлів. Тому я прийняв для себе рішення повірити в андердога: на думку букмекерів, це шведи. Як на мене, шанси на перемогу в сьогоднішній зустрічі у команд приблизно рівні, а переможцем вийде той, хто зможе скоротити кількість помилок до мінімуму.

Ординар: Виграш
Dreamhack Masters Malmo 2019
20:20/2 жов
G2 vs fnatic
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на CS:GO, Прогнози на кіберспорт
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Гіленка
14:10, 2 Жовтня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка
14:10, 2 Жовтня 2019
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка Максима Гіленка
14:10, 2 Жовтня 2019
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
14:10, 2 Жовтня 2019
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
14:10, 2 Жовтня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
14:10, 2 Жовтня 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія