Увійти

forZe vs Heroic. Прогноз і ставка Олександра Петрика

10:12, 21 Грудня 2019
Олександр Петрик
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Олександр Петрик, професійний кіберспортивний аналітик CQ, постійний учасник студії аналітики на турнірах, освітлюваних SLTV, дав прогноз на матч forZe vs Heroic, який відбудеться в рамках турніру EPICENTER 2019.

Поділитися:

Настають чвертьфінали EPICENTER 2019, першим з них буде матч forZe і Heroic, поділюся своїми думками щодо цього поєдинку.

По-перше, потрібно згадати шлях команд. Це дві молоді п’ятірки, які дуже активно прогресують в 2019 році. Їхні потрапляння в чвертьфінал EPICENTER 2019 цілком закономірні. Особливо це стосується forZe, які до цього турніру виграли DreamHack Winter, виграли слот на наступний сезон в Pro League, виграли багато турнірів рангом нижче, тому явно заслужили шанс виступити в плей-оф такого великого турніру. Плюс рідні стіни, що теж стане важливим фактором, тому що EPICENTER зазвичай збирає повні стадіони. Підтримка у forZe буде бездоганна в матчі проти Heroic, незважаючи на те, що це буде ранковий поєдинок.

Що стосується датчан, то це теж міцна п’ятірка, яка останнім часом тішить хорошими результатами. На EPICENTER 2019 вони програли обидва матчі Na`Vi без особливих шансів, перемогли EHOME, завдяки чому вийшли з групи.

Я вважаю, що у «форзів» більше шансів перемогти просто тому, що вони повинні бути на куражі після групової стадії. Вони перемогли не тільки Virtus.pro, але вони впоралися ще й з Evil Geniuses. Ця перемога повинна їх надихнути на подальший виступ на чемпіонаті. У плані маппула у них теж є перевага в порівнянні з останнім матчем проти Heroic, який був на DreamHack в Роттердамі в жовтні. З того моменту «форзи» почали грати Vertigo, тому ця картка не буде ними банитися цього разу. Вони зможуть забанити сильний датський Overpass. У данців будуть проблеми з тим, що вибирати своїм піком. Вони не зможуть пікнути карту, яка слабка у «форзів».

Тут бачу перевагу у «форзів» у багатьох аспектах, тому пропоную поставити на їхню перемогу.

Бери участь у конкурсі до матчу «Ман Сіті» – «Лестер» і вигравай 2000 гривень!

Ординар: Програш
EPICENTER 2019
13:00/21 гру
forZe vs Heroic
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на CS:GO
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
10:12, 21 Грудня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
10:12, 21 Грудня 2019
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
10:12, 21 Грудня 2019
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
10:12, 21 Грудня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
10:12, 21 Грудня 2019
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
10:12, 21 Грудня 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія