Увійти

«Фінікс Санс» – «Денвер Наггетс». Прогноз Дмитра Донського

12:01, 28 Січня 2017
Дмитро Донський
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Коментатор бейсболу, американського футболу, баскетболу на каналі Viasat Sport, експерт «Рейтингу Букмекерів» Дмитро Донський дав прогноз на матч «Фінікс Санс» – «Денвер Наггетс» в регулярному чемпіонаті НБА. Зустріч відбудеться в ніч з суботи на неділю на «Токінг Стік Резорт Арені» в Фініксі. Наш експерт вважає, що в майбутній зустрічі господарі візьмуть реванш за нещодавню поразку від «Самородків».

Поділитися:

Буквально два дні тому «Фінікс Санс» і «Денвер Наггетс» грали між собою, і тоді «Денвер» взяв верх (127:120). І ось нова зустріч, і на цей раз в Фініксі. Так буває, що, незважаючи на короткі паузи між особистими зустрічами, змінюється, якщо не все, то багато що. Ось і зараз змінитися може все, повернувшись на 180 градусів. Головним моментом може і повинна стати травма, яку отримав Нікола Йокич. За останніми даними він не поїхав з командою до Арізони, але огляд переніс добре і вийде на паркет через матч. Місце Йокича в стартовому складі повинен зайняти Юсуф Нуркич. Вельми цікаво, що, за відомостями кількох видань, Нуркича і форварда Кеннета Фаріда «Денвер» збирається міняти, а метою такого обміну повинен стати гравець задньої лінії.

Як би там не було, травма Йокича повинна стати ключем до майбутнього матчу. Справа в тому, що в минулій грі сталося так, що «Фінікс» вів в останній чверті з різницею в дев’ять очок. Однак, два ривка, в яких активну участь взяв Йокич, стали фатальними для «Санс». При цьому в даній чверті не дуже сильно зіграли Девін Букер і Ерік Бледсо, показавши погані відсотки реалізації кидків. Йокич ж прекрасно відпрацював разом з італійцем Данило Галлінарі, який набрав в четвертій чверті дев’ять очок (3/5).

Таким чином, можна припустити, що втрата Йокича, який був сполучною ланкою у «Наггетс», роздавши вісім передач, стане вельми великим ослабленням для команди тренера Майкла Мелоуна. Чи зможе його в повній мірі замінити Нуркич? Думаю, що ні, тому у «Фінікса» буде вельми велика перевага. Воно підкріплене ще й тим, що «Наггетс» грають на виїзді трохи гірше (8-14), ніж на своєму паркеті (12-11). Більш того, «Денвер» програв останні два гостьових матчі з Йокичем у складі.

Якщо припускати, як піде цей матч, думаю, що знову «Фінікс» вирветься вперед, але вирішальним моментом має стати друга половина, а точніше вихід на майданчик трьох головних скорерів в останній зміні. Саме вони не змогли набрати потрібних очок в Денвері, за рахунок чого «Фінікс» програв, пропустивши ривок. На цей раз, думаю, «Санс» повинні втримати перевагу. Таким чином, потрібно говорити про перемогу «Фінікса» з різницею, наприклад (-2,5) очка.

Ординар: Програш
Регулярний чемпіонат НБА
04:00/29 січ
«Фінікс Санс» - «Денвер Наггетс»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на баскетбол, Прогнози на НБА
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка Максима Гіленка
12:01, 28 Січня 2017
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
12:01, 28 Січня 2017
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
12:01, 28 Січня 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
12:01, 28 Січня 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
12:01, 28 Січня 2017
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
12:01, 28 Січня 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія