Увійти

Експрес на УПЛ. «Динамо» та «Сталь» забиватимуть вже в другому таймі, «Дніпрові» буде важко без Селезньова, а «Ворскла» спіймає «Волинь» на контратаці

23:11, 7 Листопада 2015
Олександр Озірний
Підписатися на експерта Читати в повній версії

В Києві «Динамо» прийме «Сталь», до Дніпропетровська приїде «Говерла», а в Луцьку зустрінуться «Ворскла» та «Волинь».

Поділитися:

Динамівцям буде неймовірно важко після лондонського матчу, до того ж команда Реброва не страждає бажанням громити всіх, хто трапиться під руку. Очевидно і тут кияни спробують перемогти так, щоб не перетруджуватися. Спокійна, розмірена гра очікує нас. Лише якщо «Динамо» не вдасться за такої розміреної гри забити в першому таймі, тільки тоді вони додадуть суттєво.

«Сталь», пам’ятаючи казус у матчі з «Дніпром», діятиме вдвічі обережніше біля своїх воріт, а тому в першому таймі ми ризикуємо залишитися без забитих м’ячів. Якщо так станеться, то в другому таймі «Динамо» додасть.

Інший варіант – «Динамо» забиває швидкий м’яч і переводить гру в ще спокійніше русло. Отже за будь-яких умов, більше одного м’яча в першому таймі ми не побачимо. Пропоную зіграти тотал першого тайму менше 1.5. Коефіцієнт – 1.67.

Тепер до «Дніпра» та «Говерли». Тут господарям не варто занадто активно йти вперед, бо «Говерла» може не пробачити – у них в розпорядженні є така зброя, як контратаки та такі виконавці, як Кузик, Цуріков, Хльобас. А в «Дніпра» натомість немає Селезньова – головного голеадора.

Особисто мені важко уявити, як діятимуть дніпропетровці попереду без Селезньова. На що робитимуть акцент, адже саме в умовах, коли одна команда щільно захищається, потрібні такі могутні хлопці. Навряд чи «Дніпро» зможе забити багато – індивідуальний тотал менше 2.5 – цілком нормальний варіант. Та й коефіцієнт супер – 1.77.

«Волинь» та «Ворскла» – команди приблизно рівні. Не даремно вони знаходяться поруч в турнірній таблиці. Результат в такому матчі вгадати важко. Тому краще розглядати індивідуальні або загальні тотали. Немає сумнівів, що «Волинь» намагатиметься перемогти. По-перше, вони вже три матчі не перемагали, а по-друге, перемога в цьому матчі дозволить лучанам обігнати полтавців і вийти на п’яте місце.

Переконаний, що в таких умовах «Ворскла» матиме багато можливостей проводити контратаки – хліб Громова та Турсунова. До того ж і Шиндер перебуває в непоганій формі, постійно опиняючись на ударних позиціях. Рекомендую розглянути індивідуальний тотал «Ворскли» більше одного за коефіцієнт 1.67.

Всі коефіцієнти взяті з букмекерської контори Favbet.

Експрес: Виграш
УПЛ
19:30/8 лис
«Динамо» - «Сталь»
УПЛ
17:00/8 лис
«Дніпро» - «Говерла»
УПЛ
14:00/8 лис
«Волинь» - «Ворскла»
Підсумковий
к:
67% гравців вважають, що ця ставка виграє!

Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на УПЛ, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
23:11, 7 Листопада 2015
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
23:11, 7 Листопада 2015
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
23:11, 7 Листопада 2015
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
23:11, 7 Листопада 2015
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
23:11, 7 Листопада 2015
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
23:11, 7 Листопада 2015
Коментарі
Написати коментар
Повна версія