Увійти

Експрес на тенісні матчі ATP та WTA: прогноз і ставка Ярослава Перканюка

09:05, 31 Травня 2022
Ярослав Перканюк
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Професійний гандикапер, експерт «Рейтингу Букмекерів» Ярослав Перканюк склав експрес зі ставок на матчі на поточні турніри ATP та WTA у Познані, а також Ролан Гаррос.

Поділитися:

Корі Гауфф – Слоан Стівенс

Гауфф вже входить до лідерів WTA-туру, але американці не вистачає стабільності, все через брак досвіду. Другий рік поспіль Корі показує свою найкращу гру на «Ролан Гаррос». Нічого подібного не можна сказати про Стівенс, яка виступає з постійними перепадами та вкрай невпевнено проводить поєдинки. Гра Слоан ламається під тиском, чим на всі 100% може скористатися Гауфф, яка має потужність у ударах і виділяється атакуючим потенціалом.

Рам/Селісбері — Додіг/Крайчек

Рам/Селісбері кілька років виступають разом та домінують у парному розряді. Тенісистам далеко не завжди вдається вигравати титули, але вони часто проходять у фінальні стадії та вирізняються зіграністю. Додіг/Крайчек тільки цього сезону заявили про співпрацю. Тенісисти провалили низку турнірів, але перед «Ролан Гаррос» виграли Ліон і тепер можуть створити сенсацію в Парижі. Очікую, що майбутня зустріч буде затяжною.

Олександр Звєрєв – Карлос Алькарас Гарфія

Звєрєв проводить невиразний сезон. Особливо німець із перепадами діє на ґрунті. Олександр на низькому рівні відіграє на Ролан Гаррос. Звєрєв відчуває труднощі навіть у матчах із явними аутсайдерами. У свою чергу Алькарас не дає підстав сумніватися в собі. Іспанець зносить усіх на своєму шляху, додаючи від турніру до турніру. Карлос не тільки різноманітно та стабільно діє на задній лінії, а й упевнено подає. Тож немає сумнівів у перемозі Алькараса.

Аттіла Балаш – Олександр Шевченко

Останні два роки Балаш не мав постійної ігрової практики через проблеми зі здоров’ям. На даний момент Аттіла намагається повернутись на високий рівень, але рівень гри тенісиста залишає бажати кращого. Шевченко серед молодих і перспективних гравців, але поки що не вдається розкритися. Багато в чому через нестабільність. У будь-якому разі зараз Олександр на голову сильніший за Балаша.

Танасі Коккінакіс – Александар Вукич

Коккінакіс впевнено розпочав сезон, виграв дебютний ATP-турнір та ТВШ у парі. Щоправда, останніми місяцями австралієць знову взявся за старе і чергує перемоги з поразками. Вукіч протягом усієї кар’єри виступає з перепадами, тому він кілька сезонів тупцює біля топ-100, але ніяк не може закріпитися в еліті. Александар має потужну подачу, але він вкрай невпевнено діє біля сітки, що один з найважливіших аспектів у грі на траві. Тож схиляюся до перемоги Вукіча.

Експрес: Програш
Ролан Гаррос
14:30/31 тра
Корі Гауфф – Слоан Стівенс
Ролан Гаррос
14:30/31 тра
Рам/Селісбері - Додіг/Крайчек
Ролан Гаррос
16:00/31 тра
Олександр Звєрєв - Карлос Алькарас Гарфія
Познань
11:00/31 тра
Аттіла Балаш - Олександр Шевченко
Сурбітон
16:00/31 тра
Танасі Коккінакіс - Олександр Вукіч
Підсумковий
к:

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на ATP, Прогнози на WTA, Прогнози на теніс
Теги: ,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка Максима Гіленка
09:05, 31 Травня 2022
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
09:05, 31 Травня 2022
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
09:05, 31 Травня 2022
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
09:05, 31 Травня 2022
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
09:05, 31 Травня 2022
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
09:05, 31 Травня 2022
Коментарі
Написати коментар
Повна версія