Увійти

Експрес на Сегунду: граємо коефіцієнт 3.49

21:03, 31 Березня 2021
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Стартує 32-й тур іспанської Сегунди. Сьогодні пропоную підтримати вдома «Мальорку» проти «Леганеса», в очікуванні на реабілітацію господарів з голами. Потім варто очікувати на продовження серії невдалих виїздів для «Картахени» на полі «Сарагоси». Граємо експрес із коефіцієнтом 3.49.

Поділитися:

«Мальорка» – «Леганес»

«Червоні» у понеділок неприємно шокували власних фанатів, розгромно поступившись у гостях «Фуенлабраді» (1:4). Варто сказати, що «Мальорка» сама себе загнала в таку катастрофічну ситуацію, адже ще у першому таймі воротар гостей 35-річний Маноло Рейна «привіз» разом із захисниками три голи у власні ворота, допустивши просто дитячі помилки. Після такого сорому одному з двох головних претендентів на повернення до Прімери доведеться реабілітовуватися вдома проти «Леганеса».

«Леганес» змагається за ТОП-6. Наразі представник мадридського регіону розташувався на 5-ому місці, відстає від «Мальорки» на 7 балів. У останніх матчах «Лега» демонструють невиразну гру попереду, але за крайні 5 виїздів поступилися усього одного разу, відзначаються у 4/5 випадках. Дійсно, «Леганес» загалом має статус найбільш небезпечного опонента саме на чужих полях із 70% успішних виїздів.

У першому колі «Леганес» отримав вилучення і не зміг зберегти мирову вдома з «Мальоркою» (0:1). Гадаю, бажання помститися буде присутнім у гостей. На фоні спаду «Червоних» усе можливо, але колектив Луїса Гарсії більше не має права на осічки, ризикує втратити другу сходинку, тому повинен показати свій кращий футбол попереду. В очікуванні влучних пострілів граємо розхідний маркет «тотал більше 2» за коефіцієнт 2.14 від БК Marathonbet.

«Сарагоса» – «Картахена»

«Арагонці» вже давненько мріють повернути колишню славу і повернутися до еліти. Все ж, поки із завданням стабільно виникають труднощі у Сегунді. От і цього сезону «Сарагоса» бореться за збереження прописки, а не за бажаний плей-оф. Відрив від зони вильоту налічує поки некомфортні два бали. Конкуренція у підвалинах ліги просто шалена. Вдома «Сарагоса» грає досить непогано останнім часом: 6 перемог при 1 поразці за крайні 7 турів.

Новачок Сегунди пропускає найбільше за усіх в чемпіонаті. «Картахена» перервала серію з успішних дуелей поразкою прямому конкуренту «за життя» «Альбасете» (0:2), а потім утримала мирову з «Малагою» (1:1). Цього поки замало. Нашу дуель можна теж розцінювати, як «битву за шість балів». Нагадаю, «Картахена» залишається в зоні вильоту, на 20-му місці, а головною проблемою команди залишають гостьові поєдинки: 80% без тріумфів.

Отже, передбачається серйозна заруба, де кожен намагатиметься вирвати три бали. На правах  господарів «Сарагоса» має досягнути бажаного, тим більше, коли ми пригадуємо про відмінну гру «Арагонців» на «Ла-Ромареда» у 2021 році. Тому додаємо маркет «перемога «Сарагоси» з форою (0)» за коефіцієнт 1.63 з шансом на розхід.

Експрес: Програш
Сегунда, 32-й тур
20:00/1 кві
«Мальорка» – «Леганес»
Сегунда, 32-й тур
22:30/1 кві
«Сарагоса» – «Картахена»
Підсумковий
к:

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Інші прогнози на Футбол, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
21:03, 31 Березня 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
21:03, 31 Березня 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
21:03, 31 Березня 2021
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
21:03, 31 Березня 2021
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
21:03, 31 Березня 2021
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
21:03, 31 Березня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія