Увійти

Експрес на Лігу Європи: граємо коефіцієнт 3.02

16:11, 28 Листопада 2018
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Сьогодні будемо волівати за клуби Прімери, а якщо бути зовсім точним – із міста Севілья. «Бетісу» потрібно обігрувати у рідних стінах «Олімпіакос», щоб гарантувати собі вихід у плей-оф та збереження першої сходинки в квартеті «F». «Севілья» аналогічно їде до Бельгії за перемогою, яка дозволить андалусійцям закрити усі питання із плей-оф. Граємо двійник із коефіцієнтом 3.02.

Поділитися:

«Бетіс» – «Олімпіакос»

Крім сьогоднішніх суперників на стадію плей-оф претендує ще «Мілан». Перемога для «Бетісу» буде означати вихід із групи, а грекам ще доведеться у останньому турі зіграти проти італійців, тому поразка для них означитиме втрату шансів на боротьбу за плей-оф. Але і «Бетіс», і особливо «Олімпіакос» можна назвати саме домашніми командами. Греки в рідних стінах ледь не обіграли іспанців у першій грі, але колектив Кіке Сетьєна вистояв. Більше того, потім «Бетіс» взяв чотири очки проти «Россонері». Іспанці на «Беніто Вільямарін» не перемагали у попередніх трьох поєдинках, тому сьогодні будуть намагатися нарешті перервати цю серію та потішити місцеву публіку потрібним для них результатом. «Олімпіакос» на полі «Мілана» не встояв. Гадаю, команда Педро Мартінша не зможе впоратися із тиском трибун та «Бетіса» також. Кадрових втрат у господарів нема, вони надвмотивовані та ще не програвали нікому в групі. Ставлю на них. Коефіцієнт за «П1» БК «Марафон» пропонує нам 1.67.

«Стандард» – «Севілья»

Інша команда із міста Севілья свій поєдинок проведе у Бельгії проти льєжського «Стандарда». Для господарів вигідно самим сьогодні виграти і сподіватися на осічку «Краснодара» проти невмотивованих турків. Але в такий сценарій віриться мало. Росіяни будуть грати свій матч раніше (19:55) та у рідних стінах. «Севільї» також вигідна втрата очок від «Биків», адже у них наразі порівну очок. Останній поєдинок андалусійцями грати саме проти «Краснодара» на «Рамон Санчес Пісхуан». Припустимо, що обидва конкуренти сьогодні переможуть і гра у Севільї стане вирішальною у боротьбі за бажане перше місце в групі. Бельгійці у першій грі були нещадно розгромлені іспанцями 1:5. У чемпіонаті у них також справи йдуть нестабільно, на відміну від «Севільї», яка вийшла на першу сходинку Ла Ліги. Колектив Мачіна на ходу і значно потужніший за господарів. Ставлю на чисту перемогу андалусійців за 1.81, бо коефіцієнт продовжує падати.

Експрес: Програш
ЛЄ, 5-й тур, група F
19:55/29 лис
«Бетіс» – «Олімпіакос»
ЛЄ, 5-й тур, група J
22:00/29 лис
«Стандард» – «Севілья»
Підсумковий
к:
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Лігу Європи, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
Щоденний експрес: граємо коефіцієнт 4,30
16:11, 28 Листопада 2018
«Рома» – «Байєр»: прогноз і ставка Максима Гіленка
16:11, 28 Листопада 2018
«Фіорентина» – «Брюгге»: прогноз і ставка Максима Гіленка
16:11, 28 Листопада 2018
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка Максима Гіленка
16:11, 28 Листопада 2018
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Гіленка
16:11, 28 Листопада 2018
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка
16:11, 28 Листопада 2018
Коментарі
Написати коментар
Повна версія