Увійти

Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 3.41

15:03, 15 Березня 2021
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Матчі-відповіді 1/8 фіналу другої партії на черзі. Цього тижня ми дізнаємося імена усіх учасників чвертьфіналу. У вівторок пропоную підтримати гостьові команди, які перші поєдинки провели «сухо». Цього разу і «Боруссії» Менхенгладбах, і «Аталанті» втрачати особливо нічого проти «Манчестер Сіті» та «Реал Мадриду» – потрібно забивати. Граємо експрес із коефіцієнтом 3.41.

Поділитися:

«Манчестер Сіті» – «Боруссія» Менхенгладбах

Сьогодні колектив Пепа Гвардіоли має завершити розпочату справу. «Містяни» перебувають просто у феноменальній формі, зносять усіх на своєму шляху. Навіть поразка 0:2 у дербі з «МЮ» особливо не вплинула на команду, яка впевнено крокує до титулу чемпіона АПЛ. Але усі ми чудово знаємо, що власники клубу мріють виключно про «вуханя» ЛЧ. Гра відбудеться знову в Угорщині, знову на «Пушкаш-Арені», і стане четвертою поспіль для німецько-англійських битв після дуелей «РБ Лейпцига» проти «Ліверпуля».

Криза у стані «Боруссії» Менхенгладбах вже занадто затягнулася. «Жеребці» програли в шести крайніх зустрічах, а серія без тріумфів налічує вісім поєдинків у ряд. Справжня катастрофа у Бундеслізі. Проти такого міцного «Манчестер Сіті» навряд чи вийде зазіхнути на прохід, але гримнути дверима на останок підопічні Марко Розе просто зобов’язані. У групі-смерті «Боруссія» відзначалася у 5 з 6 матчів, будь то «Реал» Мадрид», «Шахтар» чи «Інтер». Саме час згадати про ті славні недалекі часи і спробувати пробити захист «Містян».

У першій дуелі атака «Жеребці» виглядала просто жахливо – 1 удар у ствір воріт Едерсона. Цього разу втрачати нічого, можна зіграти значно прагматичніше та розкутіше попереду. У свою чергу «Містяни» знову повинні покарати німецький клуб, який допускає забагато огріхів позаду. Звідси напрошується ставка «обидві заб’ють» за коефіцієнт 2.09 від БК Favbet. Крім того, «Жеребці» мають зняти це прокляття Будапешту для німецьких команд без влучних пострілів у плей-оф!

«Реал Мадрид» – «Аталанта»

Давайте будемо відвертими – «Вершковим» дуууже пощастило у Бергамо, враховуючи спірне вилучення у стані «Богів». Тепер колективу Зінедіна Зідана доведеться захищати гол на виїзді. Останнім часом кадрові втрати заважають «Реалу» демонструвати надійність позаду, але навіть повернення у стрій Рамоса і Бензема не допомогло не отримати гол від скромного «Ельче» цими вихідними, ба більше – вирвати таку непросту перемогу 2:1. А що вже говорити, коли у групі ЛЧ на «Альфредо Ді Стефано» наш «Шахтар» та «Інтер» забивали у ворота Куртуа три та два голи відповідно. Тому сьогодні передбачається непросте випробування для фаворита розлюченим нападом гостей.

«Аталанта» їде творити сенсацію. Джан П’єро Гасперіні був шокований діями арбітрів у першій грі, звинувативши УЄФА у підігруванні великим клубам на стадії плей-оф. Важко не погодитися, якщо чесно. Бергамський клуб надзвичайно подобається наразі. Команда Руслана Маліновського демонструє відмінний атакувальний футбол, створює купу моментів, не соромиться грати з позиції сили, хоча через це частенько і пропускає у власні ворота.

Сьогодні варто очікувати на круту зарубу з голами, на мою думку. Захисні редути і «Реала», і «Аталанти» не можуть похизуватися своєю надійністю, зате попереду обидва клуби відзначаються у 85% своїх поєдинків. Більше того, «Боги» в групі обігравали на виїздах «Ліверпуль» (2:0) і «Аякс» (1:0), тому непогано знають, як діяти в лігві серйозних опонентів. Від «Реал Мадриду» аналогічно очікую на продовження влучної серії вдома, яка налічує 15 матчів у ряд. Теж пропоную зіграти ставку «обидві заб’ють» за коефіцієнт 1.63.

Експрес: Програш
ЛЧ, 1/8 фіналу, матч-відповідь (перша гра: 2-0)
22:00/16 бер
«Манчестер Сіті» – «Боруссія» Менхенгладбах
ЛЧ, 1/8 фіналу, матч-відповідь (перша гра: 1-0)
22:00/16 бер
«Реал Мадрид» – «Аталанта»
Підсумковий
к:

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Лігу чемпіонів 2023/2024, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка Максима Гіленка
15:03, 15 Березня 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Гіленка
15:03, 15 Березня 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка
15:03, 15 Березня 2021
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка Максима Гіленка
15:03, 15 Березня 2021
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
15:03, 15 Березня 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
15:03, 15 Березня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія