Увійти

Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2.55

15:08, 26 Серпня 2019
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Матчі-відповіді останнього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Сьогодні спробуємо розібрати зустрічі «Русенборг» – «Динамо» Загреб та «Црвена Звезда» – «Янг Бойз». Граємо двійник із коефіцієнтом 2.55.

Поділитися:

«Русенборг» – «Динамо» Загреб

Норвезький колектив не грав на груповій стадії із сезону 2007/08. А от «Динамо» Загреб може пройти раунд плей-оф вп’яте з сезону 2011/12.

У першій грі більш потужніші хорвати перемогли 2:0. Цікаво, що за статистичними показниками «Русенборг» практично не поступився господарям у Загребі. Варто також нагадати, що колектив Ейріка Хорнеланда перед цим вже програвав у гостях БАТЕ 1:2, але потім вдома обіграв білорусів – 2:0. Норвезька команда стабільніше виглядає вдома, адже на «Леркендалі» «Русенборг» має серію із семи перемог поспіль, три з яких були на попередніх стадіях ЛЧ. Але і пропускають «Чорно-білі» також доволі часто, особливо проти схожих чи сильніших за себе опонентів.

Що можна сказати про «Динамо» Загреб. Дуже боєздатний колектив у розпорядженні Ненада Б’єліци. Хорвати у новому сезоні не програють. Показовим стали двобої проти «Ференцвароша» нашого Сергія Реброва, де динамівці досить легко у гостях обіграли чемпіона Угорщини 4:0. Загребська команда відзначається у всіх без винятку зустрічах кваліфікації, вдало використовуючи свою манеру гри із атакувальним тризубом попереду.

Отже, гадаю, що сьогодні буде результативний футбол. Господарям без забитих голів точно нічого не світить, тому варто очікувати від них значну активність попереду. Ну а гостям такий сценарій лише на руку, адже на свій гол-два «Динамо» Загреб може напрацювати, скориставшись осічками «Русенборга» у захисті. Пропоную взяти позицію «обидві заб’ють» за коефіцієнт 1.69 від БК Favbet.

«Црвена Звезда» – «Янг Бойз»

Мирова 2:2 у Швейцарії значно додає впевненості сербам перед грою-відповіддю у Белграді. Обидва опоненти минулого сезону грали на груповому етапі, але цього разу туди потрапить лише один колектив.

«Црвена Звезда» із двох ударів у площину воріт «Янг Бойза» отримала максимальний результат. Більше того, якби не реалізований у кінці гри пенальті від Оаро, то серби взагалі тріумфували б у першій грі. Але тепер саме гостям доведеться в будь-якому разі ризикувати на полі «Армійців».

«Янг Бойз» стабільно невиразно показує себе у гостьових зустрічах. Статистика минулого сезону це теж доводить – лише 56% перемог на виїздах. Мені здається, що шалена підтримка суперфанатів «Црвени Звезди» теж зіграє свою роль. На стадіоні «Райко Мітіч» «Червоно-білі» програли усього дві гри із попередніх двадцяти.

Мені здається, що бажання та запалу «Янг Бойз» може не вистачити для потрібного результату швейцарцям. Ставлю на прохід сербів, у яких усі козирі на руках, головне – скористатися ними. За дану позицію нам пропонують коефіцієнт 1.51.

Експрес: Виграш
ЛЧ, плей-оф, другий матч (перша гра: 0-2)
22:00/27 сер
«Русенборг» – «Динамо» Загреб
ЛЧ, плей-оф, другий матч (перша гра: 2-2)
22:00/27 сер
«Црвена Звезда» – «Янг Бойз»
Підсумковий
к:
Рубрики: Прогнози редакції «РБ», Вибір редакції
Види спорту: Прогнози на Лігу чемпіонів 2023/2024, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
15:08, 26 Серпня 2019
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
15:08, 26 Серпня 2019
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
15:08, 26 Серпня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
15:08, 26 Серпня 2019
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
15:08, 26 Серпня 2019
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
15:08, 26 Серпня 2019
Комментарии (4)
Написати коментар
Коментарі 4
Повна версія