Увійти

Експрес на Кубок Іспанії: граємо коефіцієнт 4.47

16:12, 5 Грудня 2018
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Розглядаємо матчі-відповіді 1/16 фіналу Кубка Іспанії. Пропонуємо звернути увагу на пари, де ще не поставлені крапки у боротьбі за вихід до наступного раунду. «Ейбар» намагатиметься дома реваншуватися за провал у Хіхоні, а «Расінг» вирушає до Севільї забивати міцному «Бетісу». Граємо доволі ризикований двійник із коефіцієнтом 4.47.

Поділитися:

«Ейбар» – «Спортінг» Хіхон

«Зброярі» у першій грі поступилися 0:2 представнику Сегунди, зігравши резервним складом. Тепер «Ейбару» потрібно мінімум забивати двічі та не пропускати, щоб перевести гру в додатковий час. Гадаю, тренер господарів виставить основу, адже на кону вихід до наступного раунду, а у неділю грати матч Прімери вдома проти «Леванте», з яким у «Зброярів» на «Іпуруа» вдала статистика. Хіхонці – середняки у Сегунді. Шанс в Кубку Короля пройти чим далі для них буде досить чудовим шансом заявити про себе, особливо для деяких гравців, які хочуть проявити себе на фоні команди Прімери. Все ж, я ставлю на мотивацію господарів та сподіваюсь, що вони серйозно підійдуть до кубкової гри. Їм потрібно забивати двічі, а у попередніх двох зустрічах Прімери проти «Алавеса» та «Реал Мадрида» колишній клуб Хабі Алонсо забив два та три голи відповідно своїм суперникам. Для двійника потрібно перевірити позицію «інд. тотал «Ейбара» більше 2» за коефіцієнт 2.18 із можливістю повернення від БК «Марафон».

«Бетіс» – «Расінг»

Вже другий сезон поспіль «Бетіс» демонструє класний футбол. Із таким підходом до справи севільці можуть знову замахнутися на єврокубкову зону. В Кубку Короля вони у гостях здобули мінімальну перемогу над «Расінго» 1:0, зігравши практично основним складом. Так, «Расінг» – добротна команда, лідер Сегунди Б, доволі зіграний колектив із міста Сантандер. Лише одна поразка у п’ятнадцяти зустрічах чемпіонату. Більше того, програний кубковий матч проти «Бетіса» став для «Расінга» першим у сезоні, де вони не забили. Тепер вони вирушають до Севільї виправити цю похибку. У першій грі сантандерці нічим не поступилися більш титулованішим гостям. Не має різниці, яким складом буде грати «Бетіс», хоча на мою думку андалусійці знову будуть експериментувати. «Расінгу» без забитого м’яча нічого не світить, тому потрібно відштовхуватися від мотивації гостей, яким втрачати нічого. Досить солідний коефіцієнт 2.05 дають за позицію «обидві заб’ють». Нагадаю, «Бетіс» на «Беніто Вільямарін» пропускає кожну другу гру, а «Расінг» ще не покидав поле у гостях без забитих голів.

Експрес: Програш
Кубок Іспанії
19:30/6 гру
«Ейбар» – «Спортінг» Хіхон
Кубок Іспанії
21:45/6 гру
«Бетіс» – «Расінг»
Підсумковий
к:
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка Максима Гіленка
16:12, 5 Грудня 2018
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
16:12, 5 Грудня 2018
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
16:12, 5 Грудня 2018
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
16:12, 5 Грудня 2018
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
16:12, 5 Грудня 2018
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
16:12, 5 Грудня 2018
Коментарі
Написати коментар
Повна версія