Увійти

Експрес на Бундеслігу: граємо коефіцієнт 2.74

17:02, 26 Лютого 2021
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Запрошую усіх на 23-й тур Бундесліги. У суботу пропоную підтримати вдома «Штутгарт» проти «Шальке». «Шваби» прагнуть перервати невтішну статистику в очних дуелях проти «Кнаппен» на фоні розлагодженості останньої команди ліги. У неділю варто очікувати на голи від «Уніона» проти «Хоффенхайма». «Залізні» не проти скористатися поганим моральним станом «Селян» після сенсаційного вильоту від «Мольде» з Ліги Європи. Граємо експрес із коефіцієнтом 2.74.

Поділитися:

«Штутгарт» – «Шальке»

11 матчів поспіль із 2013 року «Штутгарт» не може обіграти «Шальке». Сьогодні «Шваби» нарешті спробують перервати це прокляття. Усі передумови для цього присутні. Колектив Пеллегріно Матараццо виграв у крайньому турі на полі «Кельна» (1:0) у непростій битві. Сім очок відставання від зони Ліги Європи відіграти буде непросто, але «Штутгарт» буде задоволеним будь-яким результатом навіть зберігши свої позиції в ТОП-10, враховуючи перший сезон у Бундеслізі після повернення. Кадрових втрат у стані господарів серйозних нема.

«Шальке» може вже пакувати валізи до Бундесліги 2. Крайнє фіаско 0:4 від «Боруссії» Дортмунд у дербі ще раз продемонструвало повну кризу «Кнаппен». 9 очок відставання від «Герти» і «Армінії» команді Крістіана Гросса за 12 турів теоретично відіграти можна, а практично – навряд чи. У лазареті гельзенкірхенців справжній аншлаг – 11 виконавців, серед яких 8 основних, включаючи усіх можливих форвардів (Ут, Хунтелар, Пасіенсія). Намічаються чергові проблеми для «Шальке».

Не знаю, за рахунок чого гості сьогодні будуть битися за очки. «Шальке» повністю розбалансований, не має ніякої ідеї порятунку, не володіє потужним кадровим резервом. «Штутгарт» буде надзвичайно вмотивованим перервати серію без перемог проти «Гірників», на голову потужніший за свого суперника наразі. Тому першим варіантом ставки для двійника пропоную маркет «перемога «Штутгарта» з форою (-1)» за коефіцієнт 1.88 з шансом на повернення від БК Marathonbet.

«Уніон» – «Хоффенхайм»

Берлінський вискочка реально має непогані шанси потрапити у єврокубкову зону. Поки «Байєр» та «Боруссія» Дортмунд будуть так часто втрачати очки, а «Уніон» навпаки їх набирати – все може статися. Дійсно, після крутого ривка на фініші 2020 року «Залізні» почали трішки буксувати у 2021, не вигравши у п’яти турах у ряд. Нарешті в крайній дуелі проти «Фрайбурга» вдалося виграти (1:0). Команда Урса Фішера показала саме ту гру, яку від неї зачекалися: дисципліновану позаду і продуктивну попереду. Сьогодні «Уніону» слід так само зіграти проти «Хоффенхайма», який вирушає до столиці Німеччини із серйозними кадровими втратами, виснажений і розбитий морально.

Так-так, «Селяни» і «Фармацевти» приєдналися до «Биків» та «Жеребців» в «клуб європейських невдах Німеччини» – усі вони поступилися по 0:2. Сенсаційний виліт вдома від «Мольде» просто шокував «Хоффенхайм», особливо на фоні результату першої гри, коли німці вели 3:0, а завершили 3:3. Після такого важко буде переключитися колективу Себастьяна Хенесса на внутрішню першість. Тут «Селяни» особливо ні на що не претендують, шансів вилетіти теж обмаль. Додає додаткових проблем кадрова проблема, адже більше 10 виконавців поза грою.

У першому колі «Уніон» обіграв «Хоффенхайм» у їх лігві з рахунком 3:1. «Залізні» відзначаються практично кожної гри, а «Селяни» пропускають у гостях більше голу в середньому. Гадаю, є сенс поставити на маркет «інд. тотал «Уніона» більше 1» за коефіцієнт 1.46 з шансом на розхід.

Експрес: Виграш
Бундесліга, 23-й тур
16:30/27 лют
«Штутгарт» – «Шальке»
Бундесліга, 23-й тур
14:30/28 лют
«Уніон» – «Хоффенхайм»
Підсумковий
к:

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Бундеслігу, чемпіонат Німеччини, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
17:02, 26 Лютого 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
17:02, 26 Лютого 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
17:02, 26 Лютого 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
17:02, 26 Лютого 2021
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
17:02, 26 Лютого 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
17:02, 26 Лютого 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія