Увійти

Домініка Цибулкова – Олена Весніна. Прогноз Ганни Чакветадзе

00:07, 5 Липня 2016
Ганна Чакветадзе
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Відома тенісистка, екс-п’ята ракетка світу, яка завоювала 8 титулів на різних турнірах WTA, коментатор телеканалу «Євроспорт», експерт «Рейтингу Букмекерів» Ганна Чакветадзе спрогнозувала матч Домініка Цибулкова – Олена Весніна в 1/4 фіналу жіночого одиночного розряду Вімблдону, який відбудеться 5 червня в Лондоні. Наш експерт вважає, що росіянка виграє хоча б один сет у цьому матчі.

Поділитися:

Привіт всім любителям тенісу!

Росіянка Олена Весніна сьогодні обіграла Катерину Макарову і вперше в 30 років вийшла в чвертьфінал на турнірі «Великого шолома». Завтра вона зіграє з Домінікою Цибулковою. Домініка теж з рахунком 9:7 завершила свою зустріч проти Радванської, як і Весніна.

Обидві дівчини мені сподобалися, зіграли вони сьогодні здорово, обидві боролися до останнього. В якійсь мірі мене здивувала Весніна, тому що, мені здавалося, що в кінцівці матчу вона занервує, і, справді, стала викрикувати якісь там слівця Весніна на адресу своєї команди, але найголовніше, що в кінцівці вона все-таки знайшла холоднокровний настрій, який і допоможе їй виграти хоча б сет у Домініки Цибулкова.

Грала сьогодні Весніна різноманітно. Якщо розглядати її якусь тактичну сторону гри, то і до сітки виходила, і різаними, і укороченими грала, рвала темп, а на траві це прекрасна тактика. Знову ж таки, варто наголосити на тому, що Цибулкова вже багато матчів поспіль грає. Адже вона виграла турнір в Істбурні, тому у неї такий марафон виходить. Завтра не буде дня відпочинку, мені здається, що Весніна буде свіжіше, і по грі на один сет вона точно повинна награти.

Ординар: Виграш
Вімблдон-2016. Жіночий одиночний розряд. 1/4 фіналу
16:30/5 лип
Домініка Цибулкова - Олена Весніна
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на Вімблдон, Прогнози на теніс
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Марсель» – «Аталанта»: прогноз і ставка Максима Кравця
00:07, 5 Липня 2016
«Рома» – «Байєр»: прогноз і ставка Максима Кравця
00:07, 5 Липня 2016
«Рома» – «Байєр»: прогноз і ставка Ігоря Циганика
00:07, 5 Липня 2016
«Рома» – «Байєр»: прогноз і ставка Юрія Шевченка
00:07, 5 Липня 2016
«Форталеза» – «Васку да Гама»: прогноз і ставка Роберто Моралеса
00:07, 5 Липня 2016
«Марсель» – «Аталанта»: прогноз і ставка Юрія Шевченка
00:07, 5 Липня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія