Увійти

«Дніпро-1» – «АЕК» Ларнака: прогноз і ставка Артема Франкова

20:08, 16 Серпня 2022
Артем Франков
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на матч кваліфікації Ліги Європи «Дніпро-1» – «АЕК» Ларнака.

Поділитися:

Дожилися – клуб із Кіпру виступає досить очевидним фаворитом нехай не у світлі кошицького поєдинку, але у плані двоматчевого протистояння! А що робити, що робити… Звичайно, без війни коефіцієнти були б більшими на нашу користь, але чи фундаментально – якщо зважити на повну відсутність єврокубкового досвіду у наших футболістів? І взагалі, який там Кіпр – грати доведеться не тільки з чемпіоном Острова Афродіти, але перш за все з піренейсько-балканською командою на чолі з іспанським же головним тренером! Плюс угорець Д’юрчо плюс француз Фараж плюс ізраїльтянин Альтман – все в основі… Я тільки-но назвав лінійку атакуючих півзахисників АЕКа.

ТБ 2.5

2.14

У плані ігрової практики перевага кіпрських футболістів також очевидна: ні, їхній чемпіонат ще не стартував, але АЕК уже провів чотири матчі у кваліфікації ЛЧ («Міт’юллан» – 1:1, 1:1, виліт за 11-метровим 3:4) та ЛЕ («Партизан» Бєлград – 2:1, 2:2). За всіх недоліків суперників АЕКу результат команди Хосе Ольтри (великий фахівець з клубів Сегунди) вселяє повагу.

Що стосується «Дніпра-1», то він, звісно, награв чимало контрольних поєдинків не надто зрозумілого рівня та з не надто зрозумілими наслідками, але головними у будь-якому випадку виявляться зміни у команді. На зміну успішному головному тренеру Ігору Йовічевичу (тепер у «Шахтарі») прийшов не просто Олександр Кучер з «Металіста», який лідирував у першій лізі, але Кучер у тандемі з Євгеном Красніковим, який займеться постановкою футбольної справи в «молодому клубі» в цілому. «Дніпро-1» за календарний рік втратив низку гравців основного складу, але чимало й придбав. Це, з урахуванням досвіду «Зорі» і як мінімум у світлі першого матчу дніпровців у сезоні вселяє невизначений, але оптимізм.

Коффи на результат: 2,65 – 3,25 – 2,70

Прохід: 2,35 – 1,48

Моя ставка: тотал більше 2,5 за 2,14 – не можу сказати, що це якось ґрунтується на атакуючих талантах Довбика та Ко, зате футбольно і дивитися приємніше.

Ординар: Виграш
Ліга Європи. Кваліфікація
21:00/18 сер
«Дніпро-1» – «АЕК» Ларнака

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на Лігу Європи, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
20:08, 16 Серпня 2022
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
20:08, 16 Серпня 2022
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
20:08, 16 Серпня 2022
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
20:08, 16 Серпня 2022
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
20:08, 16 Серпня 2022
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
20:08, 16 Серпня 2022
Коментарі
Написати коментар
Повна версія