Увійти

«Даллас Маверікс» – «Сан-Антоніо Сперс». Прогноз Дмитра Донського

16:04, 7 Квітня 2017
Дмитро Донський
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Коментатор бейсболу, американського футболу, баскетболу на каналі Viasat Sport, експерт «Рейтингу Букмекерів» Дмитро Донський дав прогноз на матч «Даллас Маверікс» – «Сан-Антоніо Сперс» в регулярному чемпіонаті НБА. Зустріч відбудеться в ніч з п’ятниці на суботу в «Американ Ейрлайнс центрі» в Далласі. Наш експерт вважає, що в майбутньому матчі господарі переможуть.

Поділитися:

Незважаючи на те, що «Даллас Маверікс» вже точно не потрапить в плей-оф, команда все ще здатна вигравати, особливо у себе вдома. Після не дуже вдалого п’ятиматчевого виїзного турне (1-4) підопічні тренера Ріка Карлайла гратимуть проти «Сан-Антоніо Сперс». З одного боку сили суперників не надто рівні, але з іншого – тренер «Сперс» Грегг Попович вирішив подарувати цей матч «Маверікс». Як завжди напередодні плей-оф Попович починає варіювати склад для того, щоб топові гравці команди змогли підготуватися до плей-оф краще і виглядати дещо свіже. Не секрет, що у Поповича досить багато ветеранів, і ось вони потребують відпочинку більше інших.

Так, відомо, що у «Сперс» на гру не вийдуть такі баскетболісти, як Денні Грін, який пропустив три останні гри і ще не відновився після травми. Крім того, через травму не зіграє і аргентинець Ману Жинобілі. Кавай Леонард, ЛаМаркус Олдрідж і Пау Газоль пропустять зустріч, оскільки Попович бажає дати цим баскетболістам день відпочинку. І, крім того, у «Сперс» вже досить давно не виходить грати Дежонте Мюррей. Залишається лише припустити, як буде виглядати стартова п’ятірка «Сан-Антоніо». Швидше за все, до центрового Дуейна Дедмона повинні будуть приєднатися Девід Лі, Кайл Андерсон, Тоні Паркер і Джонатон Сіммонс.

Тим часом у «Далласа» особливих проблем зі складом не виникає. Хіба що останні три матчі через травму плеча не грає Сет Каррі. Швидше за все, його не буде і в майбутній зустрічі. Таким чином, знову всю увагу варто звернути на ветерана Дірка Новіцкі, який любить грати проти «Сперс». Всього він провів 70 матчів проти цього клубу в своїй кар’єрі, набираючи по 19,9 очка. У цій першості зіграв один раз, принісши команді – 15. Думаю, що за рахунок снайперських здібностей Новіцкі і Харрісона Барнса, а також за рахунок більш цікавої роботи, яка буде у «Маверікс» в трисекундній зоні, можна припустити, що «Даллас» здобуде перемогу.

Ординар: Програш
Регулярний чемпіонат НБА
03:30/8 кві
«Даллас Маверікс» - «Сан-Антоніо Сперс»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на баскетбол, Прогнози на НБА
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
16:04, 7 Квітня 2017
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
16:04, 7 Квітня 2017
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
16:04, 7 Квітня 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
16:04, 7 Квітня 2017
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
16:04, 7 Квітня 2017
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
16:04, 7 Квітня 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія