Увійти

Біатлон. Чоловіча спринтерська гонка в Обергофі. Прогноз і ставки Вадима Скічка

01:01, 11 Січня 2019
Вадим Скічко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Другий день етапу у Обергофі подарує нам чоловічий спринт. Ця дисципліна є найпопулярнішою, тому цього сезону це буде вже четвертий спринт, отже є можливість зробити певні висновки та застосувати свої спостереження, вважає журналіст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Вадим Скічко.

Поділитися:

Чомусь букмекери на чоловічу гонку пропонують менше варіантів, аніж на аналогічний жіночий спринт. Нехай так, оберемо із наявного. Перш за все пропоную звернути увагу на порівняння за кількістю промахів. Тут мені подобається грати на стороні Бенедикта Долля. Німецький біатлоніст входить до топ-10 сезону, круто бігає, а крім того непогано стріляє. Якщо за швидкістю італієць Лукас Гофер ще може кинути Доллю виклик, то щодо точності стрільби німець значно кращий. Спринт Поклюки: Долль – 1 хиба, Гофер – 2 хиби. Спринт Гохфільцена: Долль – 0 хиб, Гофер – 2 хиби. Нове Место: Долль – 1 хиба, Гофер аж 4 хиби! Помітили системність? Додайте до цього ще й домашню для Долля арену та публіку і вибір на користь німця буде очевидним.

Ще одне порівняння зроблю вже за підсумковим місцем спортсменів. Порівняймо носіїв подвійних прізвищ Генріка л’Абе-Лунда та Кентена Фійона-Має. Авжеж, я обрав їх не через прізвища, а через іншу особливість. Норвежець л’Абе-Лунд справжній спринтер. За стрільбою він значно поступається своєму французькому опонентові, однак його швидкість просто божевільна! Середнє відставання на кілометр у спринтах від середнього часу лідерів у л’Абе-Лунда складає всього 1,8 секунди, тоді як у Фійона-Має цей показник складає 3,1 секунди. Аби унаочнити це подам таку статистику: у спринті Поклюки л’Абе-Лунд посів 6 місце за швидкістю, а загалом був восьмим. Фійон-Має там же був на 9 місці за швидкістю та 11 загалом. Спринт Гохфільцена: норвежець 8 за швидкістю, але 38 загалом (кляті три промахи!) француз 17 за швидкістю та 39 загалом. Спринт Нове Место: л’Абе-Лунд 14 за швидкістю та 9 у підсумку, Фійон-Має 23 за швидкістю та 12 за підсумком гонки. Отже, як бачимо, л’Абе-Лунд постійно переважав свого суперника як за швидкістю, так і за підсумковим місцем. Більш того – л’Абе-Лунд цього сезону обходив Фійона-Має винятково у спринтах, у той час як загалом француз стабільніший. Але ж у спринті саме л’Абе-Лунд сильніший!

Ординар: Повернення
Чоловіча спринтерська гонка в Обергофі
15:30/11 січ
Бенедикт Долль - Лукас Гофер. Хто зробить більше промахів?
Ординар: Виграш
Чоловіча спринтерська гонка в Обергофі
15:30/11 січ
Генрік л'Абе-Лунд - Кентен Фійон-Має
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на біатлон
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
01:01, 11 Січня 2019
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
01:01, 11 Січня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
01:01, 11 Січня 2019
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
01:01, 11 Січня 2019
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
01:01, 11 Січня 2019
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
01:01, 11 Січня 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія