Увійти

«Барселона» – «Еспаньйол». Прогноз і ставка Вадима Скічка

04:07, 8 Липня 2020
Вадим Скічко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

172 барселонське дербі у Прімері. Один з лідерів першості проти команди з дна таблиці. Аби зберегти місце у Ла Лізі на наступний сезон «Еспаньйолу» потрібне ледь не диво – перемогти «Барсу» на «Камп Ноу». Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко сумнівається, що це станеться, однак також не чекає розгрому гостей.

Поділитися:

«Папуги» майже доліталися. У дербі Барселони їм потрібна тільки перемога та ще й сподівання, що до кінця сезону умовні «Алавес» чи «Ейбар» постійно програватимуть. Це малоймовірно. Втім, поки шанси є за них необхідно хапатися. «Еспаньйол» може, що називається, гримнути наостанок дверима та спробувати не лише врятуватися, але й зіпсувати плани сусідам. «Барсі» нині втрати очок протипоказані. «Еспаньйол» востаннє вигравав на «Камп Ноу» у 2009. Передумов для повторення зразка 2009 року наразі замало, насамперед через кепську поточну форму «Папуг».

Для «Барси» переконливо перемагати земляків не новина. За останні десять ігор проти «Еспаньйола» на «Камп Ноу» у чемпіонаті у шести випадках був розгром у 3+ м’ячі. Саме в середу, на мою думку, «Еспаньйол» зіграє гідно. Їм просто нема куди відступати, відтак мотивація у гравців має бути шалена. Ще й дербі. «Барса» після рестарту якщо й перемагає, то скромно – у один-два м’ячі. Був ще результат 4:0 з «Мальоркою», однак для «Еспаньйола» це настільки важливий та доленосний матч, що ні про які розгроми не йдеться. Має бути бій як у першому колі!

Ординар: Виграш
Ла Ліга
23:00/8 лип
«Барселона» - «Еспаньйол»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на Прімеру, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Барселона» – «Валенсія»: прогноз і ставка Максима Гіленка
04:07, 8 Липня 2020
«Барселона» – «Валенсія»: прогноз і ставка Роберто Моралеса
04:07, 8 Липня 2020
«Дженоа» – «Кальярі»: прогноз і ставка Максима Гіленка
04:07, 8 Липня 2020
«Бетіс» – «Севілья»: прогноз і ставка | Пристрасті закипатимуть з кожною хвилиною
04:07, 8 Липня 2020
Анастасія Павлюченкова – Дар’я Касаткіна: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
04:07, 8 Липня 2020
«Тоттенхем» – «Арсенал»: прогноз і ставки | Чемпіонську інтригу буде збережено
04:07, 8 Липня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія