Увійти

«Арсенал» – «Тоттенхем». Відео прогноз і ставка Івана Громікова

15:08, 30 Серпня 2019
Іван Громіков
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Прогнозом на матч англійської Прем’єр-ліги «Арсенал» – «Тоттенхем» ділиться Іван Громіков, відомий в Україні фахівець з англійського футболу, колумніст сайту SportArena.com, ведучий шоу «Камонплей!» на радіо «Остання Барикада» та постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів».

Поділитися:

Мої вітання, це Іван Громіков. Прогноз спеціально для сайту «Рейтинг Букмекерів». Сьогодні ми говоримо про поєдинок четвертого туру англійської Прем’єр-ліги, центральний матч вихідних, в якому «Арсенал» на власному полі приймає лондонський «Тоттенхем». Дербі Північного Лондону – важливий і принциповий поєдинок.

«Арсенал» розпочав сезон з двох перемог і однієї поразки. Команда Унаї Емері не виглядала впевнено, коли обігрувала «Ньюкасл» і «Бернлі», а потім без шансів поступилася «Ліверпулю» на виїзді.

«Тоттенхем», у свою чергу, переміг «Астон Віллу» в першому турі з рахунком 3:1, потім команда Почеттіно зіграла внічию на полі «Манчестер Сіті» (2:2) та програла «Ньюкаслу» вдома – 0:1. Мені здається, що «Шпори» дуже складно будуть входити в сезон. В принципі, до позитиву можна віднести лише другий тайм у першому турі. В грі з «Містянами», попри хороший результат, «Тоттенхем» майже нічого не створив і весь поєдинок захищався. Гравцям Почеттіно просто пощастило. Проти «Сорок» лондонська команда виглядала дуже важко. Не думаю, що на цьому етапі «Тоттенхем» володіє тією силою, яку демонстрував у середині минулого сезону.

«Арсенал» – «Тоттенхем»: ставки, прогнози і коефіцієнти букмекерів на матч 1 вересня 2019 року

Вважаю, що «Арсенал» буде фаворитом цього протистояння. Тим паче, що статистика говорить на користь «Канонірів». Останніми роками «Тоттенхем» не перемагав на «Емірайтс». Востаннє це було ще 2010-го року. Останні два поєдинки в чемпіонаті проти «Канонірів» «Шпори» програли з різницею в два м’ячі.

Думаю, що «Арсенал», граючи на власному полі, маючи дуже хорошу статистику, виступаючи проти неоптимального «Тоттенхему», є фаворитом поєдинку. Я пропоную в цій грі, при всіх проблемах «Арсеналу», поставити саме на команду Унаї Емері. Я обираю ставку «Арсенал» переможе» в букмекерській конторі Favbet.

Це був Іван Громіков, прогноз спеціально для сайту «Рейтинг Букмекерів». Підписуйтеся на YouTube-канал «РБ». Побачимося!

Ординар: Програш
АПЛ 2019/2020. 4-й тур
18:30/1 вер
«Арсенал» – «Тоттенхем»
Рубрики: Прогнози команди «РБ», Відеопрогнози
Види спорту: Прогнози на АПЛ (Англійська Премʼєр-Ліга), Прогнози на футбол від експертів
Теги:
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
15:08, 30 Серпня 2019
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
15:08, 30 Серпня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
15:08, 30 Серпня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
15:08, 30 Серпня 2019
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
15:08, 30 Серпня 2019
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
15:08, 30 Серпня 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія