Увійти

Англія – Хорватія: прогноз і ставка Івана Громікова

11:06, 10 Червня 2021
Іван Громіков
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Прогнозом на матч групового етапу Євро 2021 (2020) Англія – Хорватія ділиться Іван Громіков, відомий в Україні фахівець з англійського футболу, коментатор каналів Setanta Sports і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів».

Поділитися:

Сьогодні будемо говорити про перший поєдинок для збірних Англії та Хорватії на чемпіонаті Європи. Команди грають на «Вемблі». Поєдинок, в якому англійці з одного боку виглядають фаворитами, тому що команду Гарета Саутгейта записують до фаворитів цього чемпіонату.

Але, при цьому, Хорватія – це вже, можна сказати, історично один з найбільш незручних та найменш улюблених суперників для збірної Англії. Тому що хорватам свого часу програвали у відборі до чемпіонату Європи 2008 року, після чого Англія на чемпіонат Європи не потрапила. І цей матч проходив саме на «Вемблі». Ну і звичайно останній чемпіонат світу, де англійці виступили непогано, але у півфіналі програли знову ж таки збірній Хорватії.

З того часу дещо змінилося і хорвати вже грають без Манджукича та Ракитича, але при цьому я не можу сказати, що Англія є фаворитом цього поєдинку. Принаймні фаворитом відвертим та великим. Так, у хорватів було достатньо проблем, вони виступали досить нестабільно протягом усього цього часу за останні 3 роки. Але можна згадати й про те, як хорвати виходили на останній чемпіонат світу і тоді їхні виступи також не були дуже впевненими. При цьому на чемпіонаті світу вони дійшли до фіналу.

Збірна Англії виступала краще – вона зараз має один з найбільш яскравих молодих складів на чемпіонаті Європи, особливо якщо ми говоримо про атаку команди. Але, це – збірна Англії, тому сумніви будуть завжди. І я буду робити свою ставку у першому поєдинку саме відштовхуючись від якостей англійської збірної, від того, як вона грає під тиском і від того, як вона зазвичай розпочинає великі турніри. Англія, навіть коли вона виступала відносно добре, дуже рідко починала чемпіонат з перемоги. Останній раз це було на чемпіонаті світу 2018 року, але тоді перемога над Тунісом була також дуже складною.

Тому, я думаю, що цей тиск, граючи на «Вемблі» у присутності глядачів, зробить свою справу. Я думаю, що Англії буде складно виграти цей поєдинок. На мою думку, найбільш імовірним підсумком цього матчу є нічийний результат. І я поставлю на нічию у букмекерській конторі Favbet. Таким буде мій вибір у поєдинку Англія – Хорватія. Підписуйтеся на канал «Рейтингу Букмекерів» на YouTube, залишайте свої коментарі, ставте лайки!

Беріть участь у конкурсах до Євро-2020 з цінними призами від «Рейтингу Букмекерів»

Ординар: Програш
Євро 2021 (2020). Група D. 1-й тур
16:00/13 чер
Англія – Хорватія

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Відеопрогнози, Вибір редакції
Види спорту: Прогнози на Євро 2021 (2020), Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
11:06, 10 Червня 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
11:06, 10 Червня 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
11:06, 10 Червня 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
11:06, 10 Червня 2021
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
11:06, 10 Червня 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
11:06, 10 Червня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія