Увійти

«Айнтрахт» – «Шальке»: прогноз і ставка. «Кнаппен» відступати просто нікуди

15:01, 16 Січня 2021
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Шістнадцятий тур Бундесліги буде закривати протистояння «Айнтрахта» проти «Шальке». Для господарів це буде чергова непогана нагода взяти важливі очки, а от для гостей – матч-перевірка на характер і можливість втерти носа критикам. Гадаю, ми з вами станемо свідками доволі результативного двобою. Граємо ординар із коефіцієнтом 2.05.

Поділитися:

«Айнтрахт» цього вівторка не зміг повторити свій успіх десятиденної давнини проти «Байєра», вилетівши з Кубка Німеччини (1:4). Тепер можна повністю зосередитися на Бундеслізі. Тут у «Орлів» справи пішли у верх. Колектив Аді Гюттера виграв три матчі поспіль (2:0, 2:1, 2:1). Із «Шальке» на «Дойче Банк Парку» господарям взагалі вдається у дев’яти очних зустрічах не програвати, маючи 75% виграшів.

«Шальке» нарешті переміг! «Кнаппен» перервали жахливу 30-тиматчеву серію без тріумфів у рамках Бундесліги, яка тривала із січня 2020 року. Постраждав «Хоффенхайм» (4:0), а героєм команди став 19 річний американець Меттью Хоппе. Такий довгоочікуваний успіх повинен надихнути «Шальке» не зупинитися. Варіантів падати нижче і так нема, а можливість врятуватися від вильоту поки зберігається. Тому навіть із численними кадровими втратами «Гірники» їдуть до Франкфурту битися за очки.

«Айнтрахт» цього сезону відверто слабенько грає вдома. Більше того, «Орли» тут незмінно у всіх дуелях влаштовують обмін голами зі своїми суперниками. «Шальке» має цим скористатися, як і втомою франкфуртців після гри у Кубку Німеччини на тижні. На мою думку, помилок при обороні не уникнуть ні одні, ні інші. Напрошується ставка «обидві заб’ють + ТБ 2.5» за коефіцієнт 2.05 від БК Favbet. Даний маркет грає успішно у більшості поєдинків «Айнтрахта» і «Шальке» цього сезону.

Ординар: Виграш
Бундесліга, 16-й тур
19:00/17 січ
«Айнтрахт» – «Шальке»
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Бундеслігу, чемпіонат Німеччини, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
15:01, 16 Січня 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
15:01, 16 Січня 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
15:01, 16 Січня 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
15:01, 16 Січня 2021
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
15:01, 16 Січня 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
15:01, 16 Січня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія