Увійти

Зеленський роздратований інтригами довкола формування Комісії з регулювання азартних ігор

12:10, 28 Жовтня 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Через це президент Володимир Зеленський особисто вніс кандидатуру Івана Рудого на посаду керівника Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей.

Поділитися:

Зеленський особисто вніс кандидатуру Івана Рудого

Ділове видання The Page, посилаючись на власне джерело у Кабінеті Міністрів, повідомило, що кандидатуру Івана Рудого, якого нещодавно призначили головою регуляторного органу сфери азартних ігор, вніс особисто президент Володимир Зеленський.

За інформацією джерела, гаранту Конституції не подобаються підкилимні інтриги довкола формування складу новоствореного органу.

«Президент настільки роздратований тим, що довкола створення комісії плетуть постійні інтриги, що вирішив призначити головою комісії свого особистого знайомого, реального учасника АТО.

Проти такого формування комісії виступив народний депутат Олександр Дубінський, який пов’язував Рудого то з Арсеном Аваковим, то з Борисом Баумом», – зазначило джерело з урядового кварталу. 

За словами неназваного співрозмовника, Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей буде не за квотною ознакою, як очікували окремі народні депутати, а відкрито, на конкурсній основі. Парламентар від «Слуги Народу» Олександр Дубінський виступає проти такої ініціативи. Ба більше, він готовий розпочати відкритий конфлікт з Офісом Президента щодо формування складу регулятора. Не виключено, що колишній журналіст телеканалу «1+1» сформує паралельну комісію.

Уряд призначив голову та двох членів Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей за карантинною процедуру, що не сподобалося окремим народним обранцям. Головою регулятора став учасник бойових дій на сході України Іван Рудий, а до комісії увійшли адвокат Олена Водолажко, яку пов’язують з олігархом Рінатом Ахметовим, бо свого часу вона працювала у компанії «ДТЕК Сервіс», та Євген Гетьман. На інші вакантні посади оголошено додатковий набір.

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», керівний партнер юридичної компанії VigoLex Ганна Буяджи розповіла, що не так з процедурою формування складу Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей.

У ВР зареєструють законопроєкт з поправками до закону про гральний бізнес

Зеленський назвав суму надходжень до держбюджету від легалізації азартних ігор

Опубліковано у: Новини
Теги: ,,,
Поділитися:
Схожі записи
«ВБЕТ»: »Ми не встановлювали обмежень щодо введення/виведення коштів, це ліміти з боку банків»
12:10, 28 Жовтня 2020
Гетманцев: «За 8 місяців гральний бізнес поповнив бюджет України на суму 11,7 млрд гривень»
12:10, 28 Жовтня 2020
БК «ВБЕТ» відновила роботу платіжних систем: представники букмекера розповіли про нововведення
12:10, 28 Жовтня 2020
БК «Фавбет» запустила розділ «Скарбничка»: розбираємося, для чого він потрібен
12:10, 28 Жовтня 2020
КРАІЛ: «В Apple Store було заблоковано 62 мобільні додатки з нелегальними азартними іграми»
12:10, 28 Жовтня 2020
Антон Кучухідзе: «Партнерство між КРАІЛ і META показує, що навіть онлайн-сегмент азартних ігор можна ефективно регулювати»
12:10, 28 Жовтня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія