Увійти

Запрацював сайт першої легальної контори України: що з виведенням коштів та кому платити податки за гру?

16:06, 30 Червня 2021
Олександр Дузь
Підписатися Читати в повній версії

БК Parimatch відтепер офіційно обслуговує українських клієнтів. На сайті pm.ua вже можна зареєструватися та робити ставки.

Поділитися:

Запрацював сайт першої легальної контори України

Як раніше повідомляв «Рейтинг Букмекерів», контора першою отримала та оплатила ліцензію. Нещодавно повноцінно запрацював і сайт БК. Його відвідувачам доступна реєстрація, є широкий вибір подій та ринків для ставок. Всі подробиці роботи ресурсу вашій увазі у нашому огляді.

Варто зазначити, що на відміну від більшості офшорних букмекерів, які не проводять верифікацію одразу після відкриття рахунку, для гри у легальному «Паріматчі» необхідно після реєстрації відправити копію паспорта, ID-картки або водійського посвідчення та селфі з документом. Завантажити все це можна у розділі «Підтвердження рахунку». Контора обіцяє, що процедура перевірки даних не забере більш як 30 хвилин.

Що стосується виведення коштів, букмекер швидко оброблює платежі. Це стосується як поповнення, так і зняття коштів. «Рейтинг Букмекерів» протестував платоспроможність БК та отримав виплату з верифікованого рахунку протягом 5 хвилин, хоча на сайті «Паріматч» зазначений термін 15 хв. – 24 г. Тож все пройшло навіть швидше. Сподіваємося, так буде й надалі.

Важливим є й питання податків, адже воно турбує багатьох гравців вже не перший місяць. Звернувшись до представника підтримки компанії, «Рейтинг Букмекерів» отримав наступну відповідь:

Податок вираховується під час створення заявки на виведення коштів. Інформація про те, яка сума буде знята в якості податку, буде вказана в процесі створення даної заявки.

Таким чином, можна зробити висновок, що букмекер є податковим агентом, тому гравцям самостійно подавати декларації та звертатися у ДПС не знадобиться.

Цікаво, що, окрім спортивних ставок на понад 20 видів, на сайті української БК Parimatch є й інші розваги – казино, слоти, TV-ігри. Стосовно бонусів наразі  букмекер має вітальну пропозицію, за умовами якої можна отримати до 2500 гривень. Сума подарунку складає 100% від розміру першого депозиту. Детальні умови цього бонусу та інших пропозиції букмекерів доступні у відповідному розділі порталу «РБ», який регулярно оновлюється.

Parimatch підписав угоду з Федерацією кіберспорту України

У Києві облаштують фан-зону для перегляду матчів України на Євро-2020

Опубліковано у: Бізнес, Новини букмекерських компаній, Новини, Вибір редакції
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
«ВБЕТ»: »Ми не встановлювали обмежень щодо введення/виведення коштів, це ліміти з боку банків»
16:06, 30 Червня 2021
Гетманцев: «За 8 місяців гральний бізнес поповнив бюджет України на суму 11,7 млрд гривень»
16:06, 30 Червня 2021
БК «ВБЕТ» відновила роботу платіжних систем: представники букмекера розповіли про нововведення
16:06, 30 Червня 2021
Букмекер Parimatch став партнером ФК «Ноттінгем Форест»
16:06, 30 Червня 2021
БК «Фавбет» запустила розділ «Скарбничка»: розбираємося, для чого він потрібен
16:06, 30 Червня 2021
КРАІЛ: «В Apple Store було заблоковано 62 мобільні додатки з нелегальними азартними іграми»
16:06, 30 Червня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія